Gdańsk: Radni uchwali nowe strefy płatnego parkowania

Opinie do artykułu: Gdańsk: Radni uchwali nowe strefy płatnego parkowania.

W trzech dzielnicach Gdańska - Oliwie, Jelitkowie i Górnym Wrzeszczu - rozszerzona zostanie strefa płatnego parkowania. Podczas wtorkowej sesji radni zajmowali się także kwestiami związanymi z rewitalizacją dzielnic, środkami na remonty zabytków oraz nowymi przepisami dotyczącymi segregacji odpadów.

Wtorkowa sesja Rady Miasta w Gdańsku obfitowała w ważne dla mieszkańców uchwały. Jedna z nich, powstała na wniosek mieszkańców i rad dzielnic, rozszerza strefę płatnego parkowania w ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Możecie "se" minusować, ale tak naprawdę wiecie, że mam rację.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Podziękujcie Platformie i Budyniowi

i wybierzcie ich ponownie w następnych wyborach...
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

Urodziłem się w tym mieście,

mieszkam w nim, ale od jakiegoś czasu wk****ia mnie ono bezgranicznie, a duża cześć jego mieszkańców w najlepszym wypadku budzi moje współczucie z powodu oczywistych defektów intelektualnych. Myślę o was, myślący inaczej, inaczej wykształceni z miasta co jest duże inaczej.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hehe, robi się tę karierę w peło. Który to już rok? I ciągle tylko rządy na dzielni? Cieniutko.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Może ma automatyczną skrzynię biegów albo hybrydę. I co, "znafco".
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

bzdura

uwagi może zgłaszać każdy, a jak ma to być uwaga jako rady dzielnicy to powinna być uchwałą tej rady... bo radni pisali swoje uwagi jako całej rady i potem były kłótnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miłośnicy miasta bez samochodu...

Jeżeli myślicie, że te opłaty coś zmienią, to jesteście w mylnym błędzie, jak mawiał idol mieszkańców gdańska. Za chwilę reglamentację miejsc parkingowych wprowadzą osiedla, zlikwidują część trawników by mieszkańcy mogli parkować za darmo. Samochody służbowe zapłacą abonament, za który zapłacicie wy, kupując bułeczki (bo tego rowerem się nie wozi) lub płacąc za kablówkę (bo technik nie będzie nosił terminali w plecaku). Reszta przełknie gulę i zapłaci. Za te pieniądze wy nie będziecie mieć nic. Za to Wasi imieninowi goście będą częściej wymawiać się migreną, kolega nie podrzuci wam worka z ziemią do kwiatków itede, itepe. Cieszcie się. Macie z czego.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 4

Debil jestes czy co? W swoim imieniu mow!

Ja mieszkam na Przymorzu malym I nie chce tu zadnej SPP!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

twoj pies zanieczyszcza te trawniki.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

bo?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Właściciele i zarządcy kamienic mają obowiązek odśnieżać chodniki, na których parkować będą za kasę samochody. Złoty interes.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

płacisz za jedzenie płacisz za wodę to płać za powietrze

stać cię baranie?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

co za debilstwo ja rozumiem ścisłe centrum ale niedługo na Szadókach czy Jasieniu

zrobią też strefy jak tak dalej pójdzie,
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3

Płacisz za bezyne, płacisz za OC, za komfort posiadania auta

to płać za parkowanie! Popieram płatne parkingi.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 16

Więc nich eksperymentuje w domu, z żoną, kochanką, psem lub kotem.
Jeżeli po tygodniu, efekty eksperymentu, nie przynoszą zamierzonego efektu, to kończymy eksperyment i przywracamy stan poprzedni.
Nie wspomnę o zwrocie zapłaconych przez użytkowników eksperymentu, eksperymentalnych mandatów.
To nie był eksperyment, to jest celowe utrudnianie komunikacji samochodowej w pobliżu miejsca zamieszkania (zaznacz właściwe) sędziego, radnego, prokuratora również byłego, wojewody, pana Adamowicza.
W POlskim Gdańsku nie liczy się obywatel, liczy się establishment i wybrańcy króla Europy pana Tuska.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przymorze Małe tez prosi o strefę płatnego parkowania!

Jw
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 11

Debilu ty nawet niewiesz ze masz 3 pedały w blachosmrodzie :)

czyli sam jesteś debilem :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Brawo właśnie potwierdziliście swoja głupotę :) Podobnie jak debile wyzywający od tych kim sami są

Bo du#py poza swoja norę nie ruszyliście to dlatego nie macie pojęcia gdzie jak jest .Gdyby taki burak potrafił czytac to by nawet w internecie znalazł informacje jakie sa oplaty zagranica ale typowego debila to za trudne dla tego właśnie to doskonale potwierdziliście.

Brawa dla Radnego PO Mariusz Andrzejczak, "Czy powinniśmy płacić rowerzystom i pieszym za to, że nie zanieczyszczają środowiska i nie zajmują dodatkowych miejsc, skoro chcemy zwolnić kierowców z opłat?".

Burak nie potrafi przejść kilka metrów na piechotę bo dostanie zadyszki czerwoną spoconą gębę :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

W pewnym sensie rozumiem Twój ból, ale

jak się buduje/kupuje mieszkanie na wygwizdowie to trzeba rozważyć takie rzeczy jak połączenia (czy przypadkiem nie trzeba każdemu kupić samochodu), dostępność szkół i przedszkoli, czas poświęcony na krążenie itd. Może się okazać, że oprócz weekendów to jeździsz tam tylko spać.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7