Perkusista szuka salki - współdzielenie, wspólny najem (2) Hej, szukam próbowni ażeby popykać sobie czasem na perkusji (i nie tylko, bo... inspektorsowa Bez szans (1) Mam na imie pawel janczyk a ta szkola jest glupia GLUPIASZKOLA Krawcowa poszukiwana (1) Witam wszystkich! Orientuje się może ktoś z Was czy na osiedlu Wiszące... izabella1905
Wspólne bieganie (1) Poszukuję towarzyszki do biegania w godzinach przedpołudniowych. Ktoś chętny... izabella1905 Wspólne bieganie. Osiedle Wiszące Ogrody (1) Hej na wstępie chce rozwiać wątpliwości nie jest to ogłoszenie matrymonialne.... apoco Stomatolog na Wiszących Ogrodach - proszę o opinie. (2) W budynku przy Przytulnej 36 czy ktoś juz byl? Rafal.Kr Szczerze polecam :))) (1) Dokonałam zakupów w tym sklepie po raz drugi i jestem bardzo zadowolona -... Zuza Azaliowa szkoła - pytania. (2) Dobiega 2 miesiac, kiedy dzieci uczeszczaja do szkoly. JAkie macie opinie?... ja Złobek w okolicy? (3) Mamy doradźcie, chcę zmienić żłobek dziecku. Wiszący Ogródek cieszy się złą... Mama Internet! (1) Witam Czy może ktoś z Was podpowiedzieć jaki internet jest najlepszy z... iza ankieta biblioteki w nowej szkole (3) Uwaga! - na stronie Biblioteki Kokoszki jest ciekawa ankieta dotycząca... danbo2 wspólny nordic walking (1) szukam chętnych na wspólne przemierzanie Doliny Strzyży i nie tylko Barbarela Trzepak - gdzie w okolicy? (1) witam. czy jest jakiś trzepak na osiedlu, przeszedłem całe i nie znalazłem, a... Artur nnt ogrzewanie (14) Mam pytanie do mam które mieszkają na osiedlu Wiszące Ogrody...rozglądamy się... ma.ma Wiszący Ogródek - prośba o opinie (1) Cześć, czy ktoś może podzielić się opinią na temat Wiszącego Ogródka dla... Ania jakość mieszkań (2) Witam, mam pytanie jak mieszka się obecnie na WO. Jak oceniacie jakość... Michał opiekunka (1) Witam drogie mamy mam na imię Ula mam 35 lat jestem mamą 4 letniej... ula Opiekunka (1) Witam drogie mamy mam na imię Ula mam 33lata jestem mamą 4 letniej Weroniki... Ula PEDIATRA -Dr Drewek- INFORMACJA (1) W związku z zakończeniem mojej wieloletniej pracy w Przychodni Jasień,... Drdrewek Obwodniaca przy Auchan już odblokowana (1) Aktualnie uruchomiono dwa pasy ruchu w kierunku Gdyni. Przejazd jest płynny w... Auchan