Gdański Sylwester - Sylwia Grzeszczak i Gromee

Temat dostępny też na forum: Rozrywka
Tegoroczne przywitanie Nowego Roku odbędzie się w dwóch dzielnicach Gdańska. Zabawa zorganizowana zostanie w Jarze Wilanowskim na Chełmie oraz na plaży przy molo w Brzeźnie. W obu tych lokalizacjach zakończenie starego roku i powitanie nowego odbędzie się przy muzyce na żywo. Podczas tegorocznego Sylwestra Miasto Gdańsk wraz z Gdańskim Archipelagiem Kultury przygotowali coś specjalnego dla ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A będą fajerwerki ??? :)

Inaczej to nie Sylwester, tylko zwykły koncert.
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 13

Ludzie którzy przyjdą na koncert i tak zabiorą ze sobą fajerwerki, więc będzie co oglądać
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

Fajerki?

Jeżeli chodzi ci o sceniczne fajerwerki to koszt tego jest ogromny a także trzeba mieć w rozpatrzeniu specjalne pozwolenia oraz kursy (samo w sobie to już jest kosztowne), więc ze sceny fajerwerków nie użyjmy, prędzej tak jak było to wspomiane wcześniej, jak ktoś za sceną odpali
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Teraz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Może odwrotnie:)

A da się zamienić artystów ????
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 14

Występ Sylwii Grzeszczak

Wiadomo o której godzinie wystąpi Sylwia Grzeszczak
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

0:01

0:01 życzenia noworoczne i listę sponsorów przedstawi Pani Dulkiewicz po czym powie "życzę bezpiecznego powrotu do domu "
Po czym 0:15 zgasną światła .
Tak było poprzednimi razy.
Ludzie przeżyli konsternacjie i zawód.
Organizatorowi gratulujemy tragizmu sytuacji.
Jak będzie w tym roku ?? Hmmmmm..
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3

Najgorsze jest to, że jarmark, który jest skokiem na kasę można urządzić w ścisłym centrum ze świetnym dojazdem, gdzie każdy ma blisko do miejsc parkingowych, ale sylwestra już nie... Lepiej urządzić to pomiędzy osiedlami, albo na plaży w środku zimy... Wiedziałem, że Dulkiewicz ma problem z przetwarzaniem informacji i opinii większości mieszkańców od powstania pierwszego naziemnego przejścia dla pieszych obok tunelu, ale każdy kolejny pomysł odbierają jej te nędzne 20% poparcia.
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 8

Cieszę się

A ja jako mieszkanka Chełmu cieszę się, że w końcu coś się dzieje fajnego na naszym osiedlu! :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Do centrum miasta nie jeździ się samochodem a już

zwłaszcza na imprezy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

paździerz paździerzem pogania czyli występujący celebryci oraz zapraszająca prezydent dulsi....
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Marudy

Marudzić i gadać to lubicie...cieszcie się że w ogóle coś jest. Sopot i Gdynia np nic nie robi ...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

To prawda

kudłaty nigdy żadnego Sylwestra w Sopocie nie zorganizował.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kas

Dokładnie od lat Gdynia i Sopot bieda
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

I mają rację. Szkoda tak wielkich pieniędzy na

kilka godzin wrzasków.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Malgos

gromee byłam na jego występie polecam super gość ale.oczywiscie najwięcej mają do powiedzenia ci co nie wiedzą co wogole gra jak się nie podoba siedz na du**e w domu i nie marudz
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9

Rewelacja, mieszkańcy centrum odpoczną.

Gratuluję pomysłu, chęci i organizacji. Nocne Kursy zaplanowane.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

A czy imprezka będzie się nadawać żeby pojawic się z dzieckiem ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Fajerwerki

A będą fajerwerki organizowane przez miasto ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Impreza w jarze

To jakiś dziwny pomysł, impreza w jarze, pomiedzy blokami mieszkalnymi, próby od 12ej, hałas cały dzień, kto chciał tej imprezy w tym miejscu? Raczej nie okoliczni mieszkańcy...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Rozczarowanie

W moim odczuciu to był mój ostatni miejski Sylwester. Pojechałam z mężem na występ Groome. On się spisał i zrobił show ale dla mnie to za duże tłumy, większość ludzi tak krzyczy do siebie nawzajem (stoją w grupach), że nie słychać muzyki. Na dodatek fajerwerki które puszczali ponad godzinę non stop i też zagłuszały muzykę. Oczywiście ludzie palący bo to impreza na świeżym powietrzu więc zero przyjemności. Tak wiem, marudzę. Po prostu w moim odczuciu to była żadna przyjemność.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0