Zgłosiłam się do ELKI załamana po kursie, który odbyłam w innej z rumskich szkół jazdy i który nie przygotował mnie do egzaminu. Zaczęłam wierzyć, że to ze mną jest problem i że jazda samochodem po prostu nie jest dla mnie, moje umiejętności były znikome.. Na całe szczęście trafiłam do ELKI, do Pana Jurka (którego serdecznie pozdrawiam!), zakupiłam kilka godzin i okazało się, że byłam błędnie uczona. Po kilku godzinach nabrałam pewności siebie, instruktor wytłumaczył mi wszystkie manewry na drodze (które wcześniej wykonywałam i byłam nieświadoma tego co robię), gdy trzeba było to pochwalił (w poprzedniej szkole byłam ciągle tylko krytykowana). Instruktor dokonał czegoś co wcześniej wydawało mi się niemożliwe :) Zdałam i byłam całkowicie spokojna o wynik gdy wsiadałam już do samochodu :)
Pieniędzy za poprzedni kurs nikt mi nie zwróci, ale przynajmniej mogę teraz wszystkim polecić ELKA SCHOOL w Rumi :)
Nie dajcie sobie wmówić że nic nie umiecie, płacicie duże pieniądze i w szkole jazdy mają obowiązek Was nauczyć.. :) w ELKA SCHOOL nauczą na 100%!
Jazda jednak nie jest taka straszna i trudna!