Re: Gdynia.Świętojańska.dnia1.11
funky_koval
(12 lat temu)
Szukam Ciebie..
Wiek na oko 25-30 lat, ale okularów nie miałem..być może zmarszczek nie zauważyłem na Twojej gustownie wytapetowanej buzi.
Byłaś wtedy w Biedronce i kupowałaś 2 Sarmackie...Urzeknięty Twoim gustem aż mi w piersi zamarło, że mamy ten sam gust! Szybko wtedy zabrałem z półki podobny towar i pobiegłem szybko stanąć za Tobą przy kasie, by zagadać "na browara"...niestety serce me opadło, gdyż zdążył mnie ubiec staruszek, ten z aparatem słuchowym, musisz go pamiętać! :( Niestety nie mogłem przez to zagadać i puścić bajery, co teraz żałuję :(((
Pamiętam też, że przez swe kolorowe tipsy miałaś kłopoty z szukaniem drobnych w portmonetce. Poczułem kolejną szansę kontaktu i już wyciągnąwszy swoją dłoń z 8 groszami..staruszek stojący między nami opluł ją!
Niestety los nas rozdzielił w tym miejscu...poszłaś sobie nie zauważywszy mnie.....pozostało tylko echo Twoich kozaczków z obcasem na 15 centymetrów, których stukot zdążył skutecznie przyciągnąć uwagę połowy klienteli Biedronki, łącznie z kasjerkami..poczułem się zazdrosny :(
To było..wtedy...no..środa..a może piątek? Sarmackie okazało się zbyt silne i zapomniałem :((
Gdzie jesteś ma piękna??
6
2