Gdynia świętuje 90. urodziny

Opinie do artykułu: Gdynia świętuje 90. urodziny.

Choć Gdynia będzie świętować urodziny niemal przez cały rok, ale najwięcej wydarzeń odbędzie się w środę, 10 lutego.

O godz. 12 zaczną się uroczystości pod Pomnikiem Marynarza Polskiego z udziałem samorządu gdyńskiego i mieszkańców.

Na godz. 13 planowany jest urodzinowy toast gorącą czekoladą przed gdyńskim InfoBoxem .

Czytaj także: Burzliwe dzieje najważniejszej ulicy Gdyni - 10 lutego

Na godz. 17 zaplanowano uroczystą sesję Rady Miasta Gdyni w ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pustki szemrana dzielnica

strach wyjsc po zmroku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Pajaca to widzisz codziennie w lustrze !!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Na pohybel nigdy nie internowanemu kurduplowi zawsze dziewicy i jego pisowskiej mafii komunistów i złodziei !!!!!!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 18

zoofila to masz na żoliborzu !!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

KOD sieje zamęt i nienawiść

Kto tych ludzi znowu tutaj przysłał i po co? To, że KOD nie jest ruchem oddolnym to od początku wszyscy wiemy. KOD reprezentuje interes polityczny określonych partii, partii, które w demokratycznych wyborach nie uzyskały władzy i które teraz, za pomocą zmanipulowanych ludzi, chcą doprowadzić do wcześniejszych wyborów. Rzekoma "demokracja" w nazwie to tylko pretekst do siania zamętu i dzielenia ludzi.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 30

Zabawne, jak punkt 18...

...nagle zaczęła się powódź antyKOD-owskich wpisów :).
Niedowiarkom polecam przejrzeć historię komentarzy :).
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 10

Panie prezydencie - posyp głowę popiołem....

Wtedy przyjmiemy Cię do KOD !
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 24

Po co mu sufler?

Przecież długoPiS i Szydło uczą się na pamięć tego, co im Überprezes napisze..
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 10

przyszedłem zobaczyć jak to wygląda

kodowcy śmiech na sali. Naprawdę żenada!!! Same stare dziadki i ludzie 50+.
jacyś prokuratorzy, sędziowie, którzy potracą stołki sama esbecja i resortowe dzieci,ale też dużo po prostu głupich ludzi którzy nie wiedzą przeciw czemu protestują. A pani co przemawiała w kodzie, że kocha owczarki niemieckie to już całkowicie rozwaliła system. Zajechało mi to zoofilią.
Żenada i jeszcze raz żenada. Sami członkowie platformy zjechali się z pomorza i ewentualnie jakieś lewactwo od palikota. Z tego co wiem była to szykowana od dłuższego czasu manifestacja w pełni sformalizowana i trochę ich było te 500osób mogło być. Z drugiej strony barykady dużo srodowisk narodowych jak Gazeta Polska, oczywiście ludzie z pisu też byli widoczni, ale też dużo postronnych obywateli przyszło witać prezydenta, którzy razem chcieli świętować urodziny Gdyni!!! Kodeinowcy oczywiście musieli zepsuć te radosną uroczystość. Niech chodzą dalej i protestują - gdzie byli przez 8 lat? Jesteście żenadą :)
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 24

Czy ktoś mi przetłumaczy co mówiła ta pani w czerwonej kurtce???

.....swoją "kwiecistą mowę" rozpoczyna od słów ..........to co się dzieje..... .a kończy no nie wiem niech powie .... więc nie wiem o czym ona mówi ?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 8

dobre! Masz racje, tylko PIS pomylił ci się z PO i chcemy z nie chcemy pewnie specjalnie :)

dobre! Masz racje, tylko PIS pomylił ci się z PO i "chcemy" z "nie chcemy" pewnie specjalnie :) A tak to ok
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Chcemy KOD w Gdyni

dziś obchodzimy małe święto a Ci ludzie z pis nie potrafią tego uszanować. Wykorzystają każdą okazję żeby nam przeszkadzać.....
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 23

KOD to ludzie, których podstawą jest brak szacunku do demokracji i innego człowieka. Wystarczy wejść na ich stronę na facebooku żeby szybko zorientować się, jak przesiąknięci nienawiścią są ci ludzi, co jest bardzo na rękę ich zwierzchnikom, którzy mają z tego, że wyprowadzili tych ludzi na ulicę, bardzo konkretne korzyści polityczne.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10

Totalny brak szacunku, dla mieszkańców, uczestników, organizatorów, dla całego miasta. Ich nic nie obchodziło to święto, przyszli tylko po to, żeby buczeć i gwizdać.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 11

Ja nie straciłem żadnego koryta i nie chcę w Gdyni i w Polsce takiego prezydenta.
Brawo KOD.
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 13

Nie ma się z czego śmiać, ci ludzie perfidnie zakłócali piękne święto. Mi nie było do śmiechu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8