Gdynia świętuje 90. urodziny

Opinie do artykułu: Gdynia świętuje 90. urodziny.

Choć Gdynia będzie świętować urodziny niemal przez cały rok, ale najwięcej wydarzeń odbędzie się w środę, 10 lutego.

O godz. 12 zaczną się uroczystości pod Pomnikiem Marynarza Polskiego z udziałem samorządu gdyńskiego i mieszkańców.

Na godz. 13 planowany jest urodzinowy toast gorącą czekoladą przed gdyńskim InfoBoxem .

Czytaj także: Burzliwe dzieje najważniejszej ulicy Gdyni - 10 lutego

Na godz. 17 zaplanowano uroczystą sesję Rady Miasta Gdyni w ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy ktoś mi powie o co chodzi tym gościom od Kodu?
Czy TK im w czymś kiedyś pomógł? A legalnie demokratycznie wybrany Prezydent RP jest im wrogiem?
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 53

cisza

panie prezydencje z daleka od pomorza trzeba byc prezydentem z serca a nie plastusiem pomorskie nie glosowalo na pana tyle
popieram tę opinię 55 nie zgadzam się z tą opinią 25

Stooo laaat, stooo laat.... ;)

A na setne urodziny putinowska bombka spadnie i po ''wspanialej'' historii, hehe...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 16

KOD to nie PO

Spróbuj zmusić się do myślenia. Są jeszcze ludzie, którzy nie siedzieli przy korycie, nie są zwolennikami PIS ani PO. A nie podoba im się grzebanie przy Trybunale i zmiany w Konstytucji. To między innymi większość sympatyków KODu. Polacy to nie tylko PIS i PO.
popieram tę opinię 74 nie zgadzam się z tą opinią 22

Kod protestuje przeciw demokracji. Przegrali wybory, słuchają tylko byłej rządowej stacji PO , tuby propagandy postkomuny czyli tvn24 . W demokracji większość ma rację. Jak PO ukradlo moja kasę z konta Funduszu Emerytalnego to nie protestowali w obronie obywateli. Hieny .
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 63

Wystarczy rok i grzywna.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

W całej historii Polski , nie było Prezydenta który byłby ,,wszystkich Polaków" tzn. aby wszyscy na niego głosowali.Kumasz, niemoto?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 20

Ja
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

yeaah

w tej wypowiedzi jest zawarta odpowiedź dlaczego tak kwiczą za utraconym
korytem...kod von
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 17

ale jazda

znowu jedni i drudzy dali się podpuścić i wylewają na siebie pomyje, KOD, PIS, PO, PSL, .Nowoczesna. KUKIZ 15, a co to za różnica?
Bawić się za kasę podatników każdy umie.

P.S. Prezydenta, który został wybrany w wolnych wyborach należy szanować, dotyczy to kandydata każdej opcji - czas się tego nauczyć.
Jak chcemy budować coś takiego jak patriotyzm.
Łatwiej wylewać pomyje...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 12

Buczenie

Buczeli na Powązkach bo śmiecia tam chowali z niezasłużonymi honorami!! A teraz te świnie z kodu chcą narzucić swoją logikę wszędzie!! Wynocha do Brukseli postkomunistyczne parobki!!
popieram tę opinię 52 nie zgadzam się z tą opinią 96

Gdynia

Moja mama przyjechała w 47 roku opowiadała jaką małą mieściną była Gdynia. Niema już mojej Mamy po 90 urodzinach odeszła,Gdynia ma szczęście do rządzących przetrwa i będzie coraz bardziej piękna i ekskluzywna .Życzenia dla wszystkich gdynian.
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 4

Na durni z kodu strach spojrzeć o wytrzaskaniu po ryju

nie wspomnę choć sie należy . Te beksy zaraz bedą płakać w niemczech ale nic sie nie martw przyjdzie czas i z hukiem zakończą sie te wasze defilady. Skończycie jako kupa g*wna .
.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 49

I nowego zegara na dachu dworca
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Proszę o namiary na te wpłaty od KOD, chętnie przygarnę - przyjemne z pożytecznym.
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pokaz mi w Polsce choć jedna nie komunistyczna

Partie w naszym parlamencie .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 18

Co lub kto to jest pisior ?

Kompleksy jakieś masz ? Zgłoś sie z tym do lekarza.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 21

Ciekawostką jest to,że kościołowi zupełnie to nie przeszkadza

-komuniści w klerykalnej partii,hahahahaha.
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 8

Nie życzę sobie awantury lodowców którzy nie umieją uszanować ludzkich wyborów większości wyborców.jesteście pozbawieni tolerancji. Zamiast to siejecie nienawiścią . dla mnie w kodzie siedzą i komuchy i solidaruchy które tylko syrajkowac potrafili i milczeli gdy nową władza o która tak walczyli sprzedawała nasze dobro narodowe za bezcen nasze polskie dobre zakłady.zakompleksieni marzyciele o Ameryce w Polsce nie patrioci i teraz mamy Amerykę za 2000 a kiedyś Gorzowa płacą była ale to juz historia. Dość kodu w 3city
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 74