Gdynia świętuje 90. urodziny

Opinie do artykułu: Gdynia świętuje 90. urodziny.

Choć Gdynia będzie świętować urodziny niemal przez cały rok, ale najwięcej wydarzeń odbędzie się w środę, 10 lutego.

O godz. 12 zaczną się uroczystości pod Pomnikiem Marynarza Polskiego z udziałem samorządu gdyńskiego i mieszkańców.

Na godz. 13 planowany jest urodzinowy toast gorącą czekoladą przed gdyńskim InfoBoxem .

Czytaj także: Burzliwe dzieje najważniejszej ulicy Gdyni - 10 lutego

Na godz. 17 zaplanowano uroczystą sesję Rady Miasta Gdyni w ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

może i tak być

Gdynia czasy świetności ma za sobą - POzostały tylko zgliszcza - czasy gryzonia to złe czasy - polikwidowano wszystko co przynosiło dochód Gdyni - no cóż widać tak musi być
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 39

Mieszkam w USA ,daleko od mojej kochanej Gdyni,ale na starość na pewno wróce do tego magicznego

i najukochańszego miasta na świecie
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 5

miałem nadzieje ,że na 90 urodziny przegonią już szczura !

uroczystości z okazji 90 urodzin - Żenada ! w przódy zebrała się "elyta" potem zasmucony kol. Żmuda Trzebiatowski zamiast żłożyć Miastu i jego mieszkańcom głośne ,entuzjastyczne życzenia to wygłosil b. smutną ledwo słyszalną mowe pogrzebową !!! , a najlepsze było ogłoszenie przez megafony ;- " Teraz nastąpi złożenie wieńców !!!" Wieńce na Urodzinach ? ,wżyciu nie byłem jeszcze na takich urodzinach ! , p.Szczurek wstyd ! pan rzeczywiście grzebie to miasto żywcem ! i to już od dłuższego czasu !
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 24

to nie opalenizna , to od kurduplowego rowa !!!!
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dałeś się zmanipulować ludziom, którzy wykorzystują piękną uroczystość do swojej propagandy i do szerzenia swojego politycznego interesu. Totalny brak szacunku dla mieszkańców Gdyni obchodzących dzisiaj święto.
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 24

Duda do domu!

Nikt ciebtu nie lubi🚷
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 13

Duda stara się dla Polski

Jest wszędzie, gdzie powinien być Prezydent kraju. A i dziś w Gdyni choć nie musiał. Szanuje cały kraj. Komorowski to tylko W-wa i Buda Ruska.
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 81

Normalnie murzyn .Kaczynskiego.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 4

KOD WON

KOD, wara wam od naszych gdyńskich uroczystości. Wszędzie próbujecie wtrynić swoje polityczne interesy i namawiacie ludzi do siania zamętu i nienawiści. Dzielicie Polaków nawet z okazji tak wspaniałych obchodów.
popieram tę opinię 55 nie zgadzam się z tą opinią 91

opalenizna

Ale ładnie opalony nasz prezydent
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 24

Obecność Dudy psuje uroczystości.

Nie chcę go oglądać. Mam swój długopis, którym nie splamiłem mojego honoru żadnym podłym podpisem.
popieram tę opinię 98 nie zgadzam się z tą opinią 34

duda dlaczego masz ciągle brązowy nos ? czyżby od rowa zawsze dziewicy , nigdy nie internowanego ???
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 24

popsuje , popsuje !!!!!!!!!!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 5

Lepszy żyrandol niż..

..długoPiS
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nikogo nie obchodzi co ty "myslisz"

jabolem zalatuje od ciebie az tutaj.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10