Gdyńska wygrana w LOTTO

http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Najwyzsza-w-historii-Lotto-wygrana-padla-w-Gdyni-n55322.html

Czy ktoś ma kontakt do tej osoby?
..jestem w potrzebie ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdyńska wygrana w LOTTO

chce założyć fundacje!;)

http://forum.trojmiasto.pl/Szostka-w-Totka-w-GDYNI-t309335,1,160.html

Eeee tam, nie ten dział i za dużo suwaczków ;)

wyobraź sobie, że ja zawsze kupuję w tym kiosku kupony, raz wygrałam czwórkę, raz trójkę i byłam po prostu pewna, że ta wygrana jest moja!ale niestety nie i mam doła:-((((

Jak żyć panie premierze? ;)

funky ale wśród tych suwaczków możesz znaleźć interesujący Cię link;)

O ile przez ten harmider zdjęć i kolorów go zwyczajnie nie przeoczysz.

Cross ma racje - nigdzie indziej nie doświadcza się takiej inwazji słodkości i całuśności.;)

Wygrana przy Unruga, więc okolice Pogórza - dość specyficzna dzielnica Gdyni. Z jednej strony gratuluję wygranej...z drugiej strony jednak, po chwili zadumy, współczuję temu człowiekowi; czeka go piekło na ziemi. Może się pogubić w takiej ilości pieniądza.

Akurat totalizator jest na Obłużu;) Hal co to znaczy, że Pogórze to specyficzna dzielnica :P

Często bywałem przy Unruga (kolega prowadził tam firmę, w której miałem udziały), a że mieszkał na Pogórzu, to i tam też bywałem:) Specyficzna dzielnica - i nie będę tego rozwijać, ot taka moja subiektywna ocena ;)

A szkoda;) Bo mnie zaintrygowałeś;)

Nie chcę iskać lokalnego patriotyzmu Pogórzan, bo jeszcze się im narażę ;p

Oj tam oj tam;)

Co mam zrobic z pieniedzmi ?? gdzie ja mialem glowe, moglem nie wysylac, teraz spac nie moge po nocach.

Hal jest z Fikakowa

i czuje się przez to lepszy

Pan z Fikakowa,
wypowiedział się o Pogórzu i Obłużu,
ciekawe co by powiedział o Chylonii, Grabówku...

....

jak się mieszka na Fikakowie Hal?

troche daleko od centrum, co?
i codziennie tą Wielkopolska musisz gazować między kierowcami PKSów

współczuję...

Nie, nie czuję lepszy - ale odczuwam komfort, że gdy wychodzę z domu, to nie muszę oglądać zapijaczonych lumpów, kapturkowej młodzieży nabuzowanej prochami, że sąsiad nie przygląda mi się z zawiścią, gdy zmienię samochód. Czuję się komfortowo mieszkając na Fikakowie.

Obłuże, Chylonia, Pogórze, Grabówek - mam niezmiennie to samo zdanie, które zatrzymuję dla siebie.

Wbrew pozorom, wcale nie jest daleko z Fikakowa do centrum. Fakt, idiocie z wejherowskiego PKS mocno mnie irytują ale już pracuję nad tym, aby to się zmieniło:)

Dziękuję za słowa współczucia - ale niepotrzebnie tak się mną przejmujesz^^ To raczej ja muszę współczuć Tobie wąskich horyzontów i małostkowości.

"...to nie muszę oglądać zapijaczonych lumpów, kapturkowej młodzieży nabuzowanej procham..."zapomniałes o kibolach Hal!!:)

O właśnie:) Kiboli tu nie ma.

No cóż;) Zgadzam się w połowie. Natomiast każde osiedle niestety się tak zestarzeje.

20 lat temu moje osiedle było młodym osiedlem gdzie wprowadzali się młodzi ludzie z dziećmi. :) Dzieci wyrosły - ludzie się zestarzeli, a z racji tego, że kiedyś to była dzielnica przemysłowa, to z tymi ludźmi różnie się teraz dzieje.

Mieszanka kolejarzy, stoczniowców, ludzi ze starej rzeźni, suchy dwór, elektrociepłownie plus nowsze domki i nowe osiedla w osiedlach....

Komuś kto nie mieszka tu od zawsze faktycznie może się wydawać, że jest tu przygnębiająco;)

Wszak ja podobnie myślę o cisowej i słynnej ulicy Zamenhoffa;)

hmm no muszę przyznać rację, rok temu wprowadziłam się na pogórze i szczególnie w autobusie przeraża mnie ta populacja-pijaki, rozwydrzona młodzież, przeklinanie i dziwne zachowania..

To był totek w inmedio w kauflandzie na obłużu. Zazdroszczę wygranej i życzę aby większość kasy została w kraju. Bo później będzie tak że młody polak wstanie ze szwedzkiego łóżka, wypije arabską kawe z chińskiego kubka siadając na koreańskim krześle, włączy japońskiej produkcji radio, przejrzy angielską gazetę i zdziwi się, że w rubryce dam pracę- jej nie znajdzie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

młody albo i nie, ale jednak Polak;)

Spoko kocio, nie martw się. Zdecydowana większość zostaje w PL, na wygraną idą ochłapy.

Inne tematy z forum

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Zarabianie na kryptowalutach - Jaki podatek? Potrzebna DG? (7 odpowiedzi)

Witam, Chciałbym uzyskać informację na temat sposobu opodatkowania zarobku (osoba fizyczna)...

Grajdołki (165 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...