Gdzie USG piersi?

Witam. Gdzie w Gdańsku zrobię USG piersi na NFZ i bez skierowania?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na NFZ to chyba obowiązkowo ze skierowaniem, wszędzie o nie pytają.
Bez skierowania prywatnie.

Ja chodzę na usg piersi min. 2 razy w roku na NFZ w Wojewódzkim centrum Onkologicznym ale zawsze ze skierowaniem.

A skierowanie ma Pani od jakiego lekarza? Ginekologa z Wojewódzkiego? Może Pani polecic jakiegoś lekarza? Pozdrawiam.

Ja dostałam skierowanie do onkologa z zaznaczeniem, że powinnam ju,z wybrać prowadzącego moje dalsze leczenie właśnie z centrum. Tam wybrałam losowo i chodze do tej pani od ponad dwóch lat, min. 2 razy w roku, ale byłam też na konsultacji u pana onkologa chirurga. Ale to ona daje mi skierowania na kolejne usg i inne badania. Samo usg robię też min. 2 razy w roku. Skierowanie na usg piersi możesz dostać też np. od ginekologa i zrobić wtedy w ramach nfz w przychodni, która ma sprzęt. Myślę, że i lekarz rodzinny powinien ci wystawić, pytanie dlaczego potrzebujesz zrobić usg? Coś cię niepokoi?

Dzięki za odpowiedź.

Inne tematy z forum

Penis opada w trakcie stosunku (5 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Mój problem zaczął się niedawno. Razem z moją partnerką mamy 19 lat i od paru...

Problem z potencją w wieku 28 lat (6 odpowiedzi)

Witam. Proszę tutaj o nie nabijanie się z problemu oraz o poważne odpowiedzi. Czy w tym wieku...

Trądzik różowaty - jak sobie z nim radzić? (153 odpowiedzi)

hej, od ponad 4 lat borykam się z problemem skóry- trądzik różowaty są etapy że jest zaleczony i...