Gdzie autem w plener?

Temat dostępny też na forum: Hobby
Witajcie,
potrzebuję miejsca gdzie mógłbym wjechać autem i cyknąć parę fotek. Chodzi mi o miejsce w którym w tle można uchwycić malowniczy pejzaż (las, łąki etc.). Nie musi to być wjazd do samego serca lasu, chodzi mi bardziej o jakąś polną drogę gdzie będę mógł wjechać swobodnie autem (nie terenowym) i na tle lasu lub jakiegoś ładnego pejzażu poza miejskiego zrobić zdjęcie auta wraz z osobą pozującą.

Jakieś pomysły? Podawać swoje miejsca, jak dojechać i jeśli macie to miele widziane były by fotki tych miejsc. Miejsca najlepiej do 30 km od Gdańska :)
Z góry dzięki,
Marcin
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie autem w plener?

-port północny gdansk teren po terminalu zbozowym.. (w/w nowego terminal kontenerowego dojazd asfalt ,potem plyta drogowa..)las,laka,schrony,wydmy,industrial i blisko...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki wielkie! :) Już się bałem, że nic nie znajdę a dzień zdjęć już tuż tuż ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tuchom, Miszewo, Miszewko, Koleczkowo, Szemud.

A dokładniej?

Inne tematy z forum

Gdzie wynajem busa ? (12 odpowiedzi)

Polecicie jakąś firmę na wynajem busa ? Planujemy pojechać większą grupą do Zakopanego na kilka...

rowerek treningowy stacjonarny - gdzie kupię? (14 odpowiedzi)

Gdzie mogę kupić w Trójmieście rowerek treningowy stacjonarny w cenie ok. 200 zł? Decathlon,...

Świeczki zapachowe,kadzidełka... (26 odpowiedzi)

Witajcie.Jak w temacie,gdzie znajdę ładne zestawy ze świeczkami zapachowymi lub kadzidełkami?Mogą...