Gdzie dopadnę demona ;]

Czy komuś może obił się o oko "niesłynny" napój energetyczny Demon w jakimś sklepie w trójmieście?
Całkiem niedawno był np. w sklepach Sieci34. Ostatnio zniknął.
Bojkot sprzedawców, czy Agros uległ naciskom i zaprzestał produkcji?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie dopadnę demona ;]

"Demona"nie widziałem,a często spisuje asortyment w sklepach.Może być że nazwę zmienili,a zarazem szatę graficzną.Ale co za problem,przecież wybór duży jest.

> Może być że nazwę zmienili

Czas zacząć robić zakupy z latarką i okularami ;)

> wybór duży jest

Owszem. Ale akurat Demon ma/miał dość unikalny skład, różniący go od innych energetyków.

> Może być że nazwę zmienili

Po zastanowieniu się: nie sądzę. I nie sądzę, że producent zrezygnował z produkcji. Bardziej mi to podkapca zmową innych producentów w stosunku do dystrybutorów. Na zasadzie: obniżymy ceny hurtowe naszych produktów, jeśli przestaniecie zamawiać Demona.
Antykampania medialna to była tylko woda na młyn producenta. Nieważne jak mówią.. byle mówili. A mówili dużo i nie trza było za tę kampanię płacić. Reklama - marzenie.
A przy okazji.. jak piszę powyżej.. skład Demona różni się od innych energetyków. To jest naprawdę świetny napój.
W zaprzyjaźnionej Sieci34 bywałem codziennie. Mieli Demona w sztapelku (nie na półce) i miałem okazję widzieć ile dziennie go ubywa. O ile więcej, niż innych energetyków - stąd moje podejrzenia :)

Nie kojarzę takiego napoju,ale dobre zaopatrzenie mają Alma,Intermarche i Piotr i Paweł,albo w sklepach z odżywkami dla sportowców,jeden jest w Realu.
Myślisz że się zmówili na Demona?Te napoje i tak robi chyba ze dwóch producentów,tylko nazwę mają inną.

Pomyślałem że to mógł być napój robiony tylko dla sieci34,ale zawsze możesz mailowo o to zapytać producenta.W każdym razie w Tesco i Intermarche nie mają.

Przyczyną braku dostępności jest właśnie bojkot tego produktu. Poczytaj sobie: satanizm nie przejdzie- bojkot produktów firmy agrosnova
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Produkty marek: Łowicz, Kotlin, Fortuna, Tarczyn, Krakus, Garden, Dr Witt, Pysio, Włocławek, Fruktus i Demon bojkotują.
Więc czemu wycofali tylko Demona?Inne sieci niczego nie wycofały.

Inne tematy z forum

Gdzie jest plaża nudystów na stogach? (58 odpowiedzi)

Konkretniej które numery wejść i w którą stronę co jest? Bo wiem, że w prawo od głównego...

Radio internetowe (6 odpowiedzi)

Najlepsze radio internetowe to www.powerbalanga.com JAAAAAAAZDA nonstop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...

rowerek treningowy stacjonarny - gdzie kupię? (14 odpowiedzi)

Gdzie mogę kupić w Trójmieście rowerek treningowy stacjonarny w cenie ok. 200 zł? Decathlon,...