Gdzie dostanę ręczną pompkę do paliwa?

Poszukuję tak jak w temacie. Pompka ręczna do spuszczania paliwa z baku. Najlepsza by była taka gruszka którą na allegro można kupić za parę złotych (żeby nie zaciągać ustami).

Coś takiego np. http://allegro.pl/reczna-pomka-paliwa-gruszka-metalowo-gumowa-8mm-i2091050563.html

Czy ktoś wie gdzie (najlepiej Gdynia, Rumia) dostanę coś takiego na 100%? Nie chce tracić czasu i sprawdzać wszystkie sklepy moto... nigdzie tego nie widziałem niestety :(

Od razu uprzedzę głupie pytania - nie chcę nikomu kraść paliwa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie dostanę ręczną pompkę do paliwa?

Nigdy nie podejrzewałbym osobę, która nie wie gdzie znaleźć pompkę o to że byłaby w stanie ukraść komuś paliwo ;p - żart

A co do tematu to nie jestem z Twoich okolic i na 100% nie wiem ale możesz podzwonić do sklepów, tam z pewnością, jeżeli nie będą mieli, gdzieś Ciebie pokierują..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

głupszej porady dawno nie czytałem.

człowieku, ty rozumiesz to co czytasz ?

skoro nie masz nic do powiedzenia w temacie to może przestań spamować ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakieś 2 lata temu, na 100% pompki takie były w ofercie hurtowni Inter Cars. Wiem, bo woziłem u nich części.
Gdynia - Hutnicza, Wejherowo - I Bryg. W.P.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki, rzeczywiście mają coś takiego w cenie około 50zł. Teraz muszę się uśmiechnąć do kogoś kto ma rabacik, ale to już nie problem.

:)

w Auchan a 5zl kupisz

Na pewno dostaniesz w Inter Cars
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

JAKI MOTOCYKL (32 odpowiedzi)

Jaki motocykl polecacie jako pierwszy dla osoby która chce używać motocykla dla przyjemności i...

Kanał albo najazd (33 odpowiedzi)

witam wie ktoś gdzie jeszcze w gdańsku można autem skorzystać z kanału lub najazdu? muszę...

Auto detailing (23 odpowiedzi)

Auto detailing czyli usługa pielęgnacji i renowacji wnętrza oraz karoserii auta. Gdzie w...