Gdzie jest proboszcz nasz proboszcz Piotr.

Czy ktoś wie gdzie jest nasz proboszcz. Na razie jest młody ksiądz bardzo fajny. Mam nadzieję że nie tylko na zastępstwo bo ma dużo pozytywnej energii. Proszę tylko o poważne odpowiedzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z tego co ja wiem, to pojechał osobiście pogratulować Rysiowi kardynalskiej nominacji. Ale słyszałem też, że z emerytowanym proboszczem z Kielna jechali oglądać jakiegoś mercedesa, bo sobie upatrzył dość daleko....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 19

A jednak to prawda co piszą socjologowie, do czasu pojawienia się internetu, tylko najbliższa rodzina wiedziała że ktoś jest upośledzony. Dzisiaj dzięki temu, mogą dowiedzieć się wszyscy. Jedynie anonimowość którą daje sieć, trudno taki "egzemplarz" zidentyfikować. Nie mniej, pojawiło się pewne powiedzenie które pozwolę sobie zmodyfikować "Krezus w necie, π-zduś w świecie".
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

Brawo za odwagę i dodany komentarz, to przykre że mieszkańcy tylko reakcje dają, powinni też odpowiadać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

To w dziesięciu przykazaniach takie ładne epitety?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Yyyy...to nie epitety, to trafna diagnoza, twojej niepełnosprawności intelektualnej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

sorry, czasami za duzo bialego wciagne i mnie ponosi, ale jutro ide do ksiedza Piotra na spowiedz, zazwyczaj daje odpuszczenie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Gdzie jest proboszcz nasz proboszcz Piotr.

Wybrał pan złą stronę do poważnych odpowiedzi, tutaj udzielą się tylko 3 osoby, które traktują forum do obrażania innych, po informacje niech się Pan zgłosi po mszy do kapelana, kościelnego lub do organisty, na pewno będą wiedzieć
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

No dajcie znać, co z tą furą, czy to prawda. Nowa S klasa ma problem z wyciekami z pompy płynu chłodzącego.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

zajmij się swoją furą
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

ale ja rowerem jezdze, jak co mam wiecej to daje na tace
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Proboszcz wykorzystuje zaplanowany dużo wcześniej urlop. Z uwagi na zabranie z parafii poprzedniego wikarego, wcześniej nie mógł iść na urlop, a jak każdy pracownik (a ksiądz to też pracownik) musi raz w roku wykorzystać 14 dni urlopu. I ten urlop miał zaplanowany na lipiec, licząc że w tym czasie będzie już nowy wikary. Niestety nowy wikary też chyba na ten sam termin miał zaplanowany urlop. A młody ksiądz który ostatnio odprawia msze to wikary z Chwaszczyna skierowany tymczasowo do pomocy duszpasterskiej.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Za co urlop? Przecież kler ma więcej wolnego w roki niż nauczyciele.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Dziękuję tym którzy nie obrażają nikogo a odpowiedzi są wizytówką każdego. Życzę wszystkim ludziom dobrej woli wszystkiego co najlepsze a tym co obrażają żeby Pan Bóg zwrócił im rozum bo brak rozumu aż nadto zwraca uwagę na siebie pozostałych.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

Musiałem trzy razy przeczytac, zeby zrozumiec. Dziekuje za najlepsze zyczenia, rowniez pozdrawiam, alleluja i do Torunia
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ja jak kiedyś mieszkałem na Mazowszu to tam proboszcz nawet rapował.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

takie satanistyczne rzeczy? w Bojanie by nie przeszło... żeby ksiądz?

Masakra jak się czyta te niektóre odpowiedzi. Widać, że co niektórzy mają naprawdę coś z banią. Skoro ktoś kulturalnie pyta to udziela się kulturalnej odpowiedzi a nie pisze o bzdurach. Skoro nie wiesz to nie pisz!

tak na wsi gadają.... a gdzie prawda?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jesteście straszni, a tacy rozmodleni w kościółku..

Inne tematy z forum

Zakup bliźniaka (42 odpowiedzi)

Cześć Wszystkim, Planuje przeprowadzenie się do Bojana z Gdyni. Aktualnie mieszkamy w bloku na...

Telewizja naziemna (3 odpowiedzi)

Dzień dobry, czy macie sygnał telewizji naziemnej, u nas tylko nieliczne programy,brak m.in....

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (7 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?