Witajcie, czy orientujecie się gdzie można w Trójmieście kupić kule styropianowe o średnicy 25 - 30 cm i jaki jest koszt. Będę wdzięczna za wszystkie odpowiedzi
10
Re: Gdzie kupić kule styropianowe?
~Milka299
(15 lat temu)
Jeśli byłabyś zainteresowana gotowymi ozdobionymi kulami lub kołami proszę o maila, wyślę zdjęcia. mój mail ozdoby_rozne@wp.pl
01
1985sloneczko
(15 lat temu)
na allegro są i kule i serca i inne kształty, duże małe i średnie ;P
00
chaberek-dodatki-slubne
(15 lat temu)
sa w sklepach plastycznych ale chyba drogie, bo pare zł/szt
najtaniej chyba jednakl na allegro, mozesz tez zajrzec do Sabinex-u w Rumii za dworcem, maja mase takich pierdółek znacznie taniej- bo to hurtownia, oraz w hurtowniach papierniczych - w gdyni jest kilka
00
~Natalia
(15 lat temu)
Dzięki za wszelkie informacje. Na allegro są, ale ja potrzebuję średnicy ok 30cm, a w sklepach plastycznych są drogie. Najwyżej wymyślę coś innego z czego można zrobić kule i powtykać w to kwiaty, Jak byście miały jakiś pomysł to dajcie znać.
00
1985sloneczko
(15 lat temu)
poszukaj u tego sprzedawcy, widziałam u Niego cała masę różnych wielkości i kształtów tych styropianowych rzeczy ;P Przez to że ma tyle równych bajerów mam go w ulubionych sprzedawcach, że jak zdecyduję się sama dekorować salę to u tego sprzedawcy dużo rzeczy znajdę :P
00
1985sloneczko
(15 lat temu)
Widzę że linka nie dałam :P
sorry :P
http://allegro.pl/show_shop.php?shop_id=5045860
to jest link na tego sprzedawcę z allegro o którym pisałam :P
00
~barud16@wp.pl
(12 lat temu)
widziałam na Allegro ozdobione kule styropianowe i niektóre mi się podobały, ale trudno mi się bylo zdecydować,jakie kupić. Chcę podarować tesciowej na prezent, ale jeszcze rozejrzę się wsrod Pani, o ile jeszce tym się zajmuje. Proszę o poropozycje - wygląd, rozmiar, cena. Z poważaniem. barud16@wp.pl
00
jozia
(15 lat temu)
a może w centrum handlowym RENK obok selgrosu? Mogą być na giełdzie kwiatowej...
13
Rayfall
(15 lat temu)
Ja kiedyś widziałam kule styropianowe, wianki styropianowe i różne takie w OBI, może nadal tam mają.
00
~Alis
(10 lat temu)
Takie kulki są w jakiś pasmanteriach w videoleo papierniczych cena około 7 złotych też zależy za jaką wielkoś
00
Paskuda
(15 lat temu)
Napisz do sklepu internetowego "Kreatywny Zakątek", który prowadzony jest przez firmę el-Art, e-mail: biuro@el-art.pl. Na stronie nie mają obecnie kul o takich wymiarach, ale czasami towar mają na magazynie i też można kupić.
00
Paskuda
(15 lat temu)
Aha, kulę o wymiarach 5 cm i 10 cm mają w sklepie dla plastyków "Storm". Za większą kulę płaciłam coś około 3 zł.
10
~Zośka
(13 lat temu)
Szeroki wybór elementów ze styropianu widziałam w sklepie florystycznym
W zeszłym roku kupowałam tam jajka styropianowe dla dzieci do szkoły.
10
~Henryk
(13 lat temu)
Witam
Napisz w guglach Kule styropianowe powyżej 30cm Producent Polski
Kosztuje 15zł w gdańsku nie wiem . Co będziesz z tego robic ,ja robię w cekinkach ośmio MM.
Henryk
00
~kremska
(10 lat temu)
Ja na ostatnie święta wszstkie takie rzeczy ciekawe kupowałam na Ozdobniczek.pl. Pierwszy raz robiłam co prawda nie wszystko mi wyszło ale wiecie same dziewczęta.. :)))