Gdzie mieszkanie dwupoziomowe?

Temat dostępny też na forum: Jaśminowy Stok Karczemki
Gdzie znajdę tanie mieszkania Wejherowo, Reda lub Rumia? Jak dotąd mam tylko to: www. sierrapark. pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie mieszkanie dwupoziomowe?

Tanie mieszkania w Wejherowie to raczej Sierra Park tylko, a w Redzie i Rumi to nie wiem sprawdz na stronie dewelopera czy cos
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kiedyś bardzo fajne mieszkania dwupoziomowe w przystępnej cenie miał deweloper bodajże MatBud z Rumi, sprawdź na ich stronie lub w biurze sprzedaży co teraz mają w ofercie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tanie mieszkania w Wejherowie to Sierra Park, a w Rumii jak wyżej :)

Możesz sobie zobaczyć również Jaśminowy Stok - tutaj masz informacje o tej inwestycji http://budros.pl/investment/jasminowy-stok/ - odbiór ma być w grudniu 2016. Na pewno dużym plusem jest świetna lokalizacja - z jednej strony z dala od miastowego zgiełku, a z drugiej jednak blisko do Starego Miasta i Sopotu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

deweloper hossa np. osiedle patio róża, piękne mieszkania dwupoziomowe ale nie są tanie i szybko się sprzedają zanim jeszcze powstaną.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

" Reklama, reklama, reklama, pranie mózgu już od rana "

Może warto spróbować też poszukać mieszkania w trójmieście ? Sprawdź ofertę http://www.russjan.com/. Duży wybór mieszkań i domów, na praktycznie każdej dzielnicy trójmiasta :)

W Gdyni mam sprawdzoną firmę Semeko. Prowadzą swój portal na semeko.pl. Budują ciekawie, nowocześnie, poza tym że mieszkania są wygodne i funkcjonalne to same budynki dobrze pomyślane, wygodne, bezpieczne, z dobrze wyposażoną infrastrukturą w pobliżu. Nam się w każdym razie bardzo podoba w Redzie w ich inwestycji.

Inne tematy z forum

budujecie/kupujecie na kredyt? (261 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (49 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

Ozdoby do pokoju (5 odpowiedzi)

Każdy chce aby pokoje w jego domu były zadbane, a on sam jak i jego goście czuli się w nich...