Gdzie można polatać bokiem w trójmieście lub okolicach?

Temat dostępny też na forum: Motoryzacja
Witam wszystkich! Mam pytanie gdzie można unas w trójmieście polatać bokiem, poćwiczyć technikę poślizgu kontrolowanego. Mam na myśłi stare lotniska , duże parkingi. Czy ktoś zna może takie miejsce poza starym pasem startowym na zaspie ponieważ czepia się tam policja i jest dość niebezpiecznie ze względu na betonowe dojnice.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Gdzie można polatać bokiem w trójmieście lub okolicach?

Najpierw debilu naucz sie pierwszej pomocy jak ktoś moze przez ciebie stracić zdrowie i zycie a potem rób sobie poślizgi.Debili na tym forum nie brakuje jednak
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 48

Kultura to trudna rzecz. Można to było napisać nie obrażając gościa a poza tym umiejętność jazdy poślizgiem/wyjścia z poślizgu to jeden z elementów poprawienia bezpieczeństwa....ja akurat nie miałem takiej możliwości ale moja mama kiedy uczęszczała na kurs prawa jazdy to miała instruktora, który był wcześniej kierowcą karetki i miała w programie jazdę z poślizgiem kontrolowanym i umiejętność wychodzenia z niego (jeszcze wtedy zdawano na "dużych" fiatach) a placem manewrowym było zamarznięte jezioro na Mazurach.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Popieram przedmówcę. Tatownik więcej kultury i tolerancji. Nauka prowadzenia samochodu w trudnych warunkach nie jest niczym złym jeżeli robi się to w miejscach w których nie zagraża to osobom postronnym. Dlatego autor postu szuka pustych placów. A umiejętności nabyte na pustym placu będą jak znalazł kiedy samochód wpadnie w poślizg na nieodśnieżonej jezdni.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

gościu chce sobie "polatać bokiem" co raczej nie wskazuje na chęć odbycia kursu bezpiecznej jazdy. Raczej mu w głowie głupia i niebezpieczna zabawa w miejscu do tego nie przeznaczonym.

BTW. Parking przed Realem na Osowej o 6 rano jest praktycznie pusty. To samo w nocy. Ale jak zaczniesz tam swoje popisy to na bank ktoś cię podp.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

rB
Może masz rację a może nie tak czy siak nie widzę powodu żeby mu za to nawtykać od debili (w każdym razie dopóki nie będzie próbował "latać bokiem" po drogach publicznych.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jezdze po drogach tyle lat ile maja tu piszacy te teksty i jakos nigdy mi sie nie zdarzylo aby postawic bokiem samochód.I uprzedzam odpowiedz ,że nie jezdze tylko do 50 na godzine .Trzeba tak jezdzic aby nie zrobic krzywdy sobie i innym ale jest tylu debili na drodze ,nieśmiertelnych pajaców co nie obchodzi życie innego czlowieka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

zalezy jakie masz auto, ale ja sie super bawilem na
: pas startowy, parking przy plazy na koncu al. JP II, rozne parkingi. jak masz juz jakies doswiadczenie i auto z napedem na dupe polecam ul hynka, ul. czarny dwor. ul kochanowskiego... dziurawa, slepa, ale adrenalina dobra... pozatym poco sie ograniczac do zaspy? w nocy gd nalezy do nas, jest duzo fajnych drog... co do krytykow, tak wiem, jest to nie odpowiedzialne, tak wiem jest to niebezpiezne, mozesz mnie obrazac a ja mam ciebie w dupie, kocham zapierdzielac bokiem, i nieprzestane tego robic az do smierci MOJEJ. sorry.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oby tylko twojej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...