Gdzie na Dąbrowie można kupić dobre piwko?

Temat dostępny też na forum: Co? Gdzie? Kiedy?
Jak w temacie. Gdzie na Dąbrowie/Dąbrówce można dobre regionalne piwko kupić? Nie jakieś koncernowe sikacze. Bo świeży jestem i się dopiero przeprowadziłem. Lato jest, więc pić się chce ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie na Dąbrowie można kupić dobre piwko?

kiedyś był sklepik między wieżami(naprzeciwko budek obok przystanku), ale teraz nie wiem, czy tam jeszcze jest. Obok dentystek. 50 metrów dalej jest monopolowy, ale nie znam jego zaopatrzenia.

Rundka po osiedlu i niedaleko banku pekao (z żubrem) na miętowej i okazało się, ze jest monopolowy. Eldo czy elbo sie czy jakoś tak się nazywa. Ciechana mają, amber mają, z kormorana czy pinty coś się znajdzie. Czyli jakaś opcja an burzowe popołudnie jest.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

czyli wszystko tak jak pisałem... miłego popołudnia...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zdecydowanie afroalko, Dabrowa ul. Mietowa 1 - na przeciwko piekarni Rogalik.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłem, sprawdziłem, wybór mają duży, ale ceny też, do tego obsługa w afro jakaś niemrawa. Niby obsługuje, ale ani uśmiechu, ani do widzenia, nie lubię takiego traktowania klienta.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bartek,
Ja tam nie wiem ale obsługa zawsze miła, a te duże rzekome ceny to masz wyssane z palca. Tak atrakcyjnych cen, to ze świeca szukać.

Nie raz, Panie doradzały mi trafnie alkohole.

Z miłą chęcią zawsze tam powracam.

P.S A propo braku uśmiechi i do widzenia, to może zacznij od siebie. Nie ma skutków bez przyczyny.

Porównaj ceny z ulicą w centrum. Obsługa jak najbardziej ok. Polecam.

elbo na mietowej z takim zolto czerwonym banerem kolo banku

ciechana wybornego za 2,95 wychaczylem taniej niz w mejsie czy afro

babka mowila ze strone na fejsbuku maja z niusami o promocjach ale niesprawdzalem
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

http://w ww.facebook.com/Elbo.Monopolowy maja niezle ceny sam u nich goszcze dos czesto
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

witam co do obslugi klienta to ELBO bije na glowe konkurencyjne sklepy az milo tam przebywac i mozna porozmawiac i zawsze z usmiechem cie witaja poprostu boska atmosfera .polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Fakt. Odkąd zmieniła się obsługa i jest nowa właścicielka, to aż tam miło przychodzić. Dziewczyny uśmiechnięte, nawet jak się wpadnie minutę przed zamknięciem to nie burczą pod nosem. A i promocje fajne ostatnio mają. Można piwko kupić taniej niż w tesco czy innym realu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na fanpage'u sklepu http://www.facebook.pl/elbo.monopolowy jest sporo zdjęć tego, co można tam zakupić i to co aktualnie jest u nich w promocji. Myślę, że warto zajrzeć, bo faktycznie zaopatrzenie mają spore.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hahaha, sam spam w tych wypowiedziach. Zduplikowane wpisy o tych samych adresach IP, tylko inne nicki.

MARKETING hahahaha, to trzeba znać, a nie udawać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ze ja i moja zonka wypowiedzielismy sie po razie z tego samego kompa to spam,mozesz jasniej?

bo ludzie zawsze muszą się czepiać... ale sklep sam w sobie jest w porzo

" Bartek,
Ja tam nie wiem ale obsługa zawsze miła, a te duże rzekome ceny to masz wyssane z palca. Tak atrakcyjnych cen, to ze świeca szukać.

Nie raz, Panie doradzały mi trafnie alkohole.

Z miłą chęcią zawsze tam powracam.

P.S A propo braku uśmiechi i do widzenia, to może zacznij od siebie. Nie ma skutków bez przyczyny."

Tak,Tomciu,zwłaszcza,kiedy grzecznie mówisz "dzień dobry" i "do widzenia",a odpowiada ci głucha cisza:)). Moja rada,weź może relanium jakieś?;)Bo jakiś nerwowy jesteś w tym wątku.I to nie tylko do w/w Bartka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dajcie spokój przecież w tym Elbo nie ma nic ciekawego zwykły spożywczako-alkoholik i tyle, nie wiem czym sie tu podniecać, wszedzie dookoła są promocje w sklepach, wydaje mi się że właściciela ELBO troche poniosło z tymi postami które sam pisze, żenada!!!

Inne tematy z forum

Nowa Dąbrowa (8 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację nowo powstającego osiedla przyszli mieszkańcy Nowej Dąbrowy będą mogli...