Gdzie na basen??

Poradzcie prosze gdzie moge wybrac sie bezpiecznie na basen? najlepiej zeby woda byla ozonowana... ewentualnie nie mocno chlorowana... w ogole gdzie sa w trojmiescie baseny i jakie sa na nich atrakcje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie na basen??

Mi się podoba w Faltomie (Rumia). Basen, sauna, siłownia i zjeżdżalnie wodne tworzy fajną atmosfere. Hotel Faltom bardzo ładnie wygląda!!!

a mi podoba sie aquapark w sopocie. tak naprawdę dużo taniej niż na "naromalnych" basenach a atrakcji sporo...tylko nie wiem jak tam z "jakością "wody

mi sie podoba w FALTOMIE bo jest wszytko za jedna cenne troche mala zjedzalnia ale jest oki BARDZO FAJNY TEN FALTOM ZEBY TLKO RATOWNICY BYLI FAJNIEJSI pozdrawiam

Z faltomem często są kłopoty z jakościa wody

Zdecydowanie polecam Faltom :))

Jeśli chodzi o te małą zjeżdżalnie to też z koleżanką ją zlekceważyłyśmy. A jak z niej zjechałyśmy to było lepiej niż na tej więkshej :)

Ni przesadzaj ale w faltomnie jest przyjkemnie tylko ze kabim przysznicowych jest malo ??? co wy na to ??

Młoda ty zjężdzałaś s koleżanką na zjężdzali to na czym siedziałaś koleżance

Inne tematy z forum

Białe tango (262 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Gry planszowe (34 odpowiedzi)

Witam, czy może są wśród Was osoby będące miłośnikami gier planszowych? Jeżeli tak to jakie gry...