Gdzie na basen??

Poradzcie prosze gdzie moge wybrac sie bezpiecznie na basen? najlepiej zeby woda byla ozonowana... ewentualnie nie mocno chlorowana... w ogole gdzie sa w trojmiescie baseny i jakie sa na nich atrakcje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie na basen??

Mi się podoba w Faltomie (Rumia). Basen, sauna, siłownia i zjeżdżalnie wodne tworzy fajną atmosfere. Hotel Faltom bardzo ładnie wygląda!!!

a mi podoba sie aquapark w sopocie. tak naprawdę dużo taniej niż na "naromalnych" basenach a atrakcji sporo...tylko nie wiem jak tam z "jakością "wody

mi sie podoba w FALTOMIE bo jest wszytko za jedna cenne troche mala zjedzalnia ale jest oki BARDZO FAJNY TEN FALTOM ZEBY TLKO RATOWNICY BYLI FAJNIEJSI pozdrawiam

Z faltomem często są kłopoty z jakościa wody

Zdecydowanie polecam Faltom :))

Jeśli chodzi o te małą zjeżdżalnie to też z koleżanką ją zlekceważyłyśmy. A jak z niej zjechałyśmy to było lepiej niż na tej więkshej :)

Ni przesadzaj ale w faltomnie jest przyjkemnie tylko ze kabim przysznicowych jest malo ??? co wy na to ??

Młoda ty zjężdzałaś s koleżanką na zjężdzali to na czym siedziałaś koleżance

Inne tematy z forum

Rękodzieło, pasmanteria (5 odpowiedzi)

Hej, gdzie znajdę dobrze zaopatrzoną pasmanterię? Dopiero rozpoczynam przygodę z dziewiarstwem :)

Jak bezpiecznie inwestować na forex? (38 odpowiedzi)

Witajcie. Chętnie wymienię się doświadczeniami, a bardziej usłyszę Wasze porady, bo sam zamierza...

Białe tango (259 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4