Gdzie na dzień dziecka w trójmieście?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Mam 2 szkrabów 4 i 6 lat i pomimo tego że dzień dziecka już wkrótce jakoś słabo widać imprezy w tym roku, wstępnie myślałem by pójść do zoo bo dzieci się domagają ale obawiam się gigantycznych tłumów i długiego stania w kolejce po bilet... ktoś ma może jakieś propozycje gdzie się wybrać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie na dzień dziecka w trójmieście?

Proponuję do Teatru Wybrzeże się wybrać na adaptację słynnej "Arabeli". Byłam w zeszłym roku i wyszłam zachwycona. Dzieciaki z mojego rzędu chyba też :)

http://kultura.trojmiasto.pl/Arabela-nowoczesna-bajka-dla-wszystkich-o-premierze-Teatru-Wybrzeze-n58846.html

Podłączam się do pytania. Mam 2 letnią córkę.

a może Faktoria w Pruszczu? nie wiem jak z dwulatką, moja córcia ma 20 miesiecy i pewnie pójdziemy, jak nie bedzie strakcji stricte na samej Faktori to obok jest fantastyczny plac zabaw a dla malucha to mega atrakcja :)

http://www.faktoria-pruszcz.pl/articles/newsart/194

Myślicie, że 5 latek nie jest za mały na "Arabelę"? Chętnie bym poszła ale nie wiem, czy synek "wysiedzi" ponad 2 godziny i zrozumie o co chodzi.

dziewczyno 5 latek już powinien wiedziec o co chodzi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiem, że 1 czerwca ma być w ergo arena wstęp wolny.

tak , na PGE Arena będzie festyn 1 czerwca a dzień wcześniej jest festyn w parku regana.

Inne tematy z forum

zarządzanie zasobami ludzkimi - studia podyplomowe (5 odpowiedzi)

Witam! Poszukuję osób, które skończyły zarządzanie zasobami ludzkimi na Uniwersytecie Gdańskim...

Nocleg w Gdańsku (41 odpowiedzi)

Witam :) Szukam noclegu w Gdańsku w dniach 17-19 maj. Czy ktoś może polecić hotel lub pensjonat...

Dobra restauracja z typowo polskim żarciem - gdzie w Gdańsku? (138 odpowiedzi)

Przyjezdza do nas dobry znajomy, ktory nie byl jeszcze w Polsce. Chcemy Go zabrac do dobrej,...