Gdzie na grzyby?

Temat dostępny też na forum: Czas wolny
Witam Może ktoś by mi dał znać, gdzie jest jakaś fajna miejscówka na grzyby- kurki blisko Gdańska? Mieszkam w Gdańsku od niedawna i nie znam okolicznych terenów. Oraz jakieś jeziorko, nie za bardzo oblegane w weekendy- wiem o to ciężko podczas tak wspanialej pogody. Ale mam pieska i chciała bym aby się psinka trochę ochłodziła, a wypoczywającym ludziom nie za bardzo może odpowiadać kąpiel z psem. Ktoś mi mówił kiedyś o jeziorze Grzybno, ale nie mogę znaleźć na mapie. Dziękuję i pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie na grzyby?

-na grzyby za sucho...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witaj. Grzybno to wiocha kolo Kartuz, jeziora o takiej nazwie nie ma w Pomorskim. A na grzyby to zalezy w jakiej czesci Gdanska mieszkasz. Blisko to w lasy Oliwskie ale tam jest sporo gorek i szybko mozna stracic kondycje :) Jak masz autko to proponuje sie zdziebko dalej wybrac, np. ja jade na Szemud lub za Zukowo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

moze razem poszukamy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Dobra restauracja z typowo polskim żarciem - gdzie w Gdańsku? (138 odpowiedzi)

Przyjezdza do nas dobry znajomy, ktory nie byl jeszcze w Polsce. Chcemy Go zabrac do dobrej,...

Radio internetowe (6 odpowiedzi)

Najlepsze radio internetowe to www.powerbalanga.com JAAAAAAAZDA nonstop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...

Tkaniny, materiały gdzie kupię? (27 odpowiedzi)

Gdzie jest duzy wybor materiałow , tkanin do szycia na terenie Rumi, Gdyni??