Gdzie na łyżwy?

Temat dostępny też na forum: Sport
Gdzie najlepiej wybrać się, by poślizgać się na łyżwach? Słyszałam, że np. w Hali Olivia odbywają się głównie lekcje jazdy na łyżwach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie na łyżwy?

Hali Olivii, nie polecam.. drogo, krótko i... zawsze dużo ludzi.
Polecam lodowisko, w Gdańsku. Na starym Placu Zebrań Ludowych, w balonie. Jest tanio, miła atmosfera i nie za duże kolejki. ;)
Pozdrawiam.

a ja własnie polecam hale. jest trochę drożej, ale za to jezdzisz 55min., na balonie ok45., plus hala olivia ma bardziej pro lodowisko. jest twardszy co powoduje jego dłuzsze zuzywanie. na balonie po 5 min lod jest tak zryty, ze sie odechciewa jazdzic. na hali masz szanse na ok. 15 min z*******ej jazdy. ale, każdy ma swoje preferencje:P pozdro

MOSIR gdańsk, za darmo..koło stadionu GKS, taniej sie nie da. jest fajnie i malo ludzi.

Nie zgadzam się z wunio.. Absolutnie.

W Hali jeździ się 45 minut, a w balonie 50 min!!

A co do jazdy w balonie, jedym słowem-z****iście . jeżdząc na łyzwach w balonie schudłam 2 kg! W ciągu miesiąca..:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

hymhym ... no ostatnio na hali byłem znowu i tym razem, fakt krocej, ale 50 min na lodzie :) nie jest tak tragicznie lauraaa :P ...a ja Ci przyznam rację, jazda na łyżwach lub sam hokej, cholernie meczacy sport :)

a czy lodowisko na placu zebran ludowych wyglada tak samo jak rok temu?

zapomniałem dodac, że schodziłem wczesniej z lodu także ... podstawa, na hali sa 4 zmiany kierunku jazdy ( po 2 w prawo i lewo). karzdy po 15 min, czyli łacznie nie jest to 45 min. ... :) ale warto sprawdzic na własnej skorze. ... nie wiem jak na balonie w tym roku :(

Skąd Wy macie informacje że w Hali Olivi jeździ się po 45min? Przecież jest to godzina jazdy.

Lodowisko, owszem, jest drogie - ale zdecydowanie warto. Świetny lód i czyszczony po każdych jazdach (porównanie mam do lodowiska w Gdyni i Sopocie - tam aż szkoda łyżew, nawet gdyby mieli mi dopłacić).

Dużo ludzi? Zależy w jakich godzinach. Czasem się trafi mało ludu, aczkolwiek zbyt rzadko w tym roku jeżdżę żeby znaleźć te "dobre" godziny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

Energa - gwarancja stałej ceny - pilna prośba o opinię!! (879 odpowiedzi)

Witajcie.Potrzebuję pilnie opinii.Wydzwania o mnie ENERGA z propozycją gwarancji stałej ceny...

Willa Krzywoustego (5 odpowiedzi)

W okolicy, w której powstaje Willa Krzywoustego znajduje się bogato rozwinięta infrastruktura -...