Gdzie najlepiej urodzić?

Temat dostępny też na forum: Strzyża
Czy możecie mi doradzić gdzie najlepiej rodzić w Trójmieście? Czy dobrze byłoby znaleźć lekarza wcześniej i umówić się na przyjmowanie porodu? Będę mieć CC więc teoretycznie jest szansa na określenie terminu porodu.
Gorąco pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a twój lekarz prowadzący nie pracuje w którymś szpitalu? tylko w ten sposób jest szansa na jakieś umawianie z tego co wiem.
co do szpitala to nie ma w trójmieście idealnego. na klinicznej są bardzo słabe warunki, ale za to dobrzy specjaliści. w wojewódzkim moja bratowa rodziła i była zadowolona - dodatkowe badania maleństwa np, ale za to dla niektórych jest minusem, że tatuś nie może wejść do Twojego pokoju, widzenia tylko zza szybki. Zaspa podobno dobra, ale z miejscami gorzej i np moja znajoma pojechała, ale odesłali ją do innego szpitala...

Wojewódzki jest ok. A to, że nie kręcą się pielgrzymki odwiedzających po salach jak najbardziej na plus.

Na Zaspie bez problemu umówisz sie na CC. Wczesniej się umawiasz i przychodzisz danego dnia na CC.
Na Zaspie rodziłam 2 razy. Polecam. Byłam zadowolona. Trzecie też planowałam tam rodzić.

no właśnie.. kliniczna ma jeszcze taki minus, że studenci się tam uczą, co może krępować..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na Zaspie też są studenci w tygodniu, w weekendy jakoś nie widziałam.
Przy moim drugim porodzie były 2 studentki poza położną, a gdy lekarka przyszła mnie zszywać to była ze studentem.
I jakoś przeżyłam. Młodzi też muszą się jakoś nauczyć i zdobyć doświadczenie.
I powiem wam, że są bardzo mili i pomocni.

najlepiej w Szwajcari
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy któraś z Was rodziła może Gdyni Redłowie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja miałam cc w zeszłym roku w Redłowie. Na termin umówiłam się wcześniej, więc nie było stresu, że nie dojadę albo odeślą mnie do innego szpitala. Sale głównie 2-3 osobowe z łazienkami, więc warunki super. Położne również bardzo miłe i pomocne.

Czy wiedziałaś jaki lekarz będzie przy zabiegu?

W szpitalu !!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

leki robione (14 odpowiedzi)

Dermatolog dał mi receptę na maść robiona ale nigdzie nie mogę kupić, które apteki w Gdyni...

Środki na przedwczesny wytrysk (7 odpowiedzi)

Jakie znacie najlepsze sposoby na przedwczesny wytrysk? Ogólnie trochę zawiodłem się na...

Gdzie przyjmuje Dr Narożańska (6 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś się orientuje gdzie przyjmuje neurolog Ewa Narożańska?