Gdzie najlepsze korki z matematyki?

Temat dostępny też na forum: Nauka
Witam,
Szukam korepetycji z matematyki dla syna w liceum, kto mi poradzi jaka powinna być cena i kto jest dobry? Czy student to odbry wybór? Znalazłam stronę www.oratunkowe.cba.pl ale nie podali tam ceny.
Dziękuję za pomoc,
Maria
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie najlepsze korki z matematyki?

cena zależna jest od tego kto udziela korepetycji. nauczyciele potrafia sobie zażyczyć nawet 50 zł za godzinę! więc polecam studenta, lub osobę dopiero po studiach, lub kogoś kto siedzi w domu, np z dzieckiem-ja do takiej właśnie pani posłałam córkę. ze studentami jest ten problem, że nie są w pełni dyspozycyjni... cena waha się zazwyczaj od 20 do 40 zł za godzinę. warto się upewnić czy chodzi o godzinę zegarową czy lekcyjną! polecam ogólnie
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/korepetycje/
dużo ogłoszeń, każdy znajdzie coś dla siebie

Dziękuję,
szukałam w tych ogłoszeniach i dzwoniłam w kilka miejsc, wypełniłam też formularz na tej stronie oratunkowe.cba.pl. Ceny podobne, ci ze strony dają gwarancję, ale nie dojeżdzają. Pisali też, że rozwiązują zadania zdalnie.
Czy ktoś ma sprawdzony kontakt?
Pozdrawiam,
M.

Nauczyciel jest "lepszy" przede wszystkim dlatego, że ma pojęcie nie dość co uczyć to jeszcze jak i czego dokładnie trzeba nauczyć. Jestem studentką III roku matematyki nauczycielskiej, jeśli nie znalazła Pani jeszcze korepetytora, to zapraszam do mnie. Kontakt do mnie: 0-505-875-515 lub anna.matematyks@gmail.com .

Inne tematy z forum

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...