Gdzie porwać chłopaka na wycieczkę? :)

Witajcie.
Planuję zrobić mojemu mężczyźnie niespodziankę i porwać go gdzieś w nowe, nieznane ale urokliwe miejsce; w jakieś romantyczne, nastrojowe zakamarki Trójmiasta. Chodzi mi po głowie, aby przygotować jakiś fajny posiłek/ przekąskę + gorącą herbatę w termosie i porwać go samochodem na spacer lub po prostu w jakąś miejscówkę, gdzie będziemy mogli pocampować i popatrzeć na jakąś fajną panoramę.
W kwestii posiłku i herbaty sobie poradzę natomiast przydałaby mi się Wasza pomoc w doradzeniu, gdzie moglibyśmy pojechać.
Wolałabym odkryć jakieś nowe obszary więc z chęcią poczytam o jakichś nieznanych propozycjach....jakieś niepopularne wieże widokowe, nieznane alejki i parki, zapomniane klify itp..
Mój chłopak kocha wycieczki, kocha zwiedzać, spacerować więc wiem, że pomysł mam super;)
Jesteśmy z Gdańska także to miasto jak również Sopot i centrum Gdyni mamy zaliczone (oczywiście te najpopularniejsze rejony).
Będę Wam wszystkim bardzo wdzięczna za wskazówki! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Gdzie porwać chłopaka na wycieczkę? :)

Może klif w Pierwoszynie a potem molo w Mechelinkach?
Trochę zimno na takie wycieczki:-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie porwać chłopaka na wycieczkę? :)

http://odkryjpomorze.pl/pokaz_obiekt-2995-Punkty_widokowe_w_Trojmiescie_Gdansk_Gdynia_Sopot.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Tabletki powiększające piersi (6 odpowiedzi)

Czy są jakieś? Takie które działaja? Mam niewielki biust, powoduje to u mnie kompleksy ale...

Świece zapachowe Yankee (13 odpowiedzi)

Cześć, gdzie kupujecie świce Yankee Candle? Gdzie jest najtaniej?

Hej dziewczyny szukam pomocy (5 odpowiedzi)

Mój przyjaciel domu szuka kobiety do współpracy Trójmiasto i okolice.Wklejam tu jego ogłoszenie....