Gdzie są najlepsze łakocie w Trójmieście?

Opinie do artykułu: Gdzie są najlepsze łakocie w Trójmieście?.

Odwiedziliśmy już trójmiejskie bary mleczne i kebaby, przyszedł więc czas na cukiernie. Trzeba przyznać, że trójmiejskie lokale uwodzą różnorodnością oferty, ale też nie wszystkie wyroby są smaczne. Trzeba mieć oko i kubki smakowe wyczulone na to, co najlepsze. Zapraszamy na rajd dla łasuchów.Cukiernie to niezwykle istotne miejsca na kulinarnej mapie Trójmiasta. Po pierwsze, chodzimy tam aby osłodzić sobie życie, gdy los okazuje się gorzki. Po drugie, ci którzy mają zajęte wieczory, mogą w ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ul.Długa

Na ul.Długiej ma swój lolal Pellowski i tam dziewczyny podają ochydną kawe late! w życiu nie piłam takiej lury!!!!! Byłam z moimi goścmi z zagranicy i wstyd ze tam ich zaprosiłam.Widac że brak tam kontroli nad personelem albo oszczędzanie na kawie i dodatkach!!! Panie Pellowski traci pan klientów!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

NAJLEPSZY LIPIŃSKI!!!

Panie redaktorze pan wymienił tylko trzech niby najlepszych a inni to sie nie liczą!?
Tych panów co pan podkreslił to my znamy i niekoniecznie do dzis ich wyroby sa najlepsze.Drożdzówki pana Szydłowskiego dziwnie się zmniejszyły a cena kosmos!
inne wyroby tez wcale nie sa takie pyszne.Kiedyś to była piekarnia! teraz już nie
Może brak kontroli rzetelnej samego szefa!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A na kawę...

Najlepsza kawa jest w sopockiej La Cremie .Dostaniemy tu też pyszne tarty czy ciepłe drożdżówki.Polecam gorąco!!!

Pączki -ehhhhhhh

Najlepsze pączki na Morskiej na wysokości skrzyżowania z Wiejską, w małej przybudówce - mala cukeirnia. Nie pamiętam nazwy.

Stogi ul Stryjewskiego koło Domu Sztuki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja lubię pieczywo i ciastka od Mielnika. Kupując chleb nie mogę się oprzeć pysznym ciastkom z żurawiną :-)

co fajne baby cieniują ze trzeba tak reklamować

obnieście ceny to może będzie więcej chętnych
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wieczorek

"Wieczorek" to jest chyba na ul. Olszewskiego... Zgadza się? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

u księdza proboszcza!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

a Retro ??

A nowa kawiarnia 'Retro' na miejscu starej pikawy? b. duzy wybór ciast! Oj, nie przyłożył sie pan do artykułu...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

w którym roku to było?

hmmm

Bajadera!

We Wrzeszczu na ul. Chopina (osiedle Strzyża) ma najlepsze drożdżówki, eklery, ptysie, paszteciki z ciasta francuskiego i pyszne pączki - b. delikatne a nie bułki jak u Pellowskiego. Ciasta i inne produkty też b. smaczne :) Wielka szkoda, że nie mają lokalu też w Centrum Gd :/
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rzeczywiście tam mają przepyszne desery. Byłam kilka razy i mogę śmiało polecać!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mniam pyszny temat :)

Ja lubię Wentę ale najlepszą cukiernią na świecie była, nad czym bardzo ubolewam bo zakończyła swoją działalność, cukiernia MARKIZA z Braniewa!

Wyspa

Piekarnia w Sobieszewie rządzi!

Piekarnia Graczyk róg Kołobrzeskiej i Arkońskiej na Przymorzu

Dla mnie najlepsza Piekarnia - cukiernia pod słońcem w Trójmieście. Nic jej nie dorówna:) polecam