Gdzie są najlepsze łakocie w Trójmieście?

Opinie do artykułu: Gdzie są najlepsze łakocie w Trójmieście?.

Odwiedziliśmy już trójmiejskie bary mleczne i kebaby, przyszedł więc czas na cukiernie. Trzeba przyznać, że trójmiejskie lokale uwodzą różnorodnością oferty, ale też nie wszystkie wyroby są smaczne. Trzeba mieć oko i kubki smakowe wyczulone na to, co najlepsze. Zapraszamy na rajd dla łasuchów.Cukiernie to niezwykle istotne miejsca na kulinarnej mapie Trójmiasta. Po pierwsze, chodzimy tam aby osłodzić sobie życie, gdy los okazuje się gorzki. Po drugie, ci którzy mają zajęte wieczory, mogą w ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po ciastkach i łakociach jeszcze gorzej. Już wolę tę golonkę raz na jakiś czas. A bebzon to ma większy od mojego wiele, wiele kobiet.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 3

Torty

Bardzo długo szukałam tortu typowo "na miarę" i ze wszystkich tutaj wymienionych żadna nie chciała go wykonać. Obsługa mówiła, że to gotowce. Jest jedna cukiernia Róg Wojskiego, która wykonała tort weselny o jakim marzyłam i będę ją polecać. Dziwię się, że trojmiasto.pl nie poleciło w swoim artykule Pani Edytki z http://www.rogwojskiego.pl lub np. Fajne Baby ze świętojańskiej w Gdańsku.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Tia....

... przecież wiadomo nie od dziś że najlepsze pielmieni robi babcia z "Klanu" na warszawskiej Sadybie... i czaju potem zaparzy... ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

..

najlepsze stare cukiernie w gdansku to WZtka przy ogarnej i Muszelka niedaleko szerokiej.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 5

he?

A gdzie torty od Sowy? Eugeniusz Lipski? Cukiernia Monika?
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 16

A potem smietnik ogromny...i sie dziwicie dlaczego kobiety Was nie chca ;)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 18

Najlepszą reklamą są klienci.

Są piekarnie gdzie około 16:00 są pustki na półkach a są takie gdzie za pięć 19:00 wyrobów całe półki.
Wszystkie tu wymienione to masówka przemysłowa.Niczym takie "tyskie" czy "lech" wsród piw.Chociaż użycie tutaj słowa piwo to wielkie nadużycie.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pielmieni w Rastauracji Kresowej w Gdańsku na Ogarnej

Lepsze od jajsłodszych łakoci.
Pozdrowienia dla Pani Tatiany!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

Piekarnia Kidzińscy najlepsze chleby i ciasta

Artykuł strasznie zrobiony po omacku.
Bardzo dużą gamę chlebów ma piekarnia Kidzińscy. A torty mają chyba najlepsze w trójmieście. Mała nie pozorna a dużo lepsza ta piekarnia niż wielkie molochy.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

???

A gdzie piekarnia Gotowała z Gdyni??? Najlepsze wypieki!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8

baby

nie wiem jak mogliscie zapomniec o nieziemskich cupcacke z "Fajnych Bab". Są niesamowicie pyszne.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 16

Są - pod artykułem
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1

sklep emi

na porebskiego najlepsze paczki z nadzieniem!!!!!! pozdrowienia dla szefa Michalka pudrynoska
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

artykuł mało dokładny

jest to osobista opinia pana Borysa, ale wydaje mi sie ze nie przyłożył sie do tematu, w wiekszosci wyłapujac wielkie siecowe firmy
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 7

Brawo, wygrałeś Bartku kupon rabatowy na bilet tramwajowy!
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 2

i z chemią, wiesz ze ciasta u sowy produkowane sa w bydgoszczy na całą polske? To jest fabryka,a nie cukiernia
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 3