Gdzie spawają aluminium??

potrzebuje warsztatu który wzmocni mi bagażnik z alu. pozdro
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie spawają aluminium??

wpisz "spawanie" w wyszukiwarke na trojmiasto.pl i podzwon po firmach - znajdziesz

kiedyś ktoś pisał na grupach gdzie można to zrobić i nie było to za drogie mijsce. Ale dzięki za info. W sumie to nie spawanie a lutowanie

ja znam jeden dobry zakład w gdyni, spawali mi tam rame, wyszło bardzo przyzwoicie.

Spawałem swój bagażnik ALU, jadąc szosą do Rębiechowa....po lewej stronie za torami jest warsztat, który zajmuje się spawalnictwem z ALU.

skocz na wroclawska w gdyni (to ta ulica co do lodowca prowadzi), za serwisem oponiaskim jest zakład spawalniczy, zajmuja sie miedzy innymi spawaniem aluminiowych blokow silnika i znaja sie na robocie.

ja spawałem swoj bagażnik w Gdańsku na Narwickiej, po lewej stronie ulicy, kompleks gdzie jest stacja benzynowa, dalej Cię pokierują

spawać też można na polibudzie, w budynku na przeciwko Kwadratowej, po drugiej stronie ulicy, wejscie od szczytu budynku

na ulicy kieturakisa (boczna od lakowej) spawaja aluminium. Musisz skrecic za szpitalem w lewo i przejechac brame, a za bramą pierwsze podwórko po prawej.

Inne tematy z forum

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (22 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...