Gdzie szukac pracy

Temat dostępny też na forum: Brzeźno
Nie mam juz zupełnie pomysłu. Odpada już urząd pracy , i jakieś posredniki pracy :O MASAKRA
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie szukac pracy

No wlaśnie! Gdzie? Ja szukam od miesiąca. Dosyć "namiętnie" - rozdaję aplikację, urząd pracy, ogłoszenia w necie i NIC !!! Już powoli opadam z sił, mam dziwne wrażenie, że prawie każdy szuka pracy. Bo jak to jest możliwe, że na - dosłownie - kilkadziesiąt złożonych aplikacji odezwalo sie dosłownie kilka. Chyba nie muszę dodawać, że jakieś 60% to oferty towarzyskie, reszta to akwizycja czy przedstawicielstwo. A dodam, że cv mam przemyślane.

trzeba czasu zeby cos znalezc. badzcie dobrej mysli. albo zacznijcie od stazu. mi sie w ten sposob udalo. bylam na praktykach z reklamy z ap edukacji i potem w tej agencji marketingowej zostalam. moze i to jest jakis sposob. tak czy siak powodzenia

Może warto trochę poszperać w sieci. Praca przez internet może być ciekawa. Polecałbym odwiedzić parę stron, w google coś poszukać. Życzę owocnych poszukiwań i kibicuje z całego serca. Poniżej przedstawiam ciekay blog.

http://wszystkoozarabianiuwsieci.blogspot.com/

Inne tematy z forum

WAKACJE (49 odpowiedzi)

Troche to temat z gola odmienny niz panujace tu obyczaje, ale jak podsumowywujecie te wakacje ???...

Jak nauczyć się prowadzić sklep internetowy (10 odpowiedzi)

Jestem tutaj nowa, także bardzo proszę o wyrozumiałość Pomagam tacie rozkręcić jego biznes...