Gdzie szukać pracy?

Przestałem już powoli wierzyć w te cudowne ogłoszenia....jak dla mnie to większość po prostu wyłudza dane, jak Wy szukacie pracy? chodzicie pytacie? po znajomych? Jak na to patrzę to tylko dobre plecy skutkują dobrą płacą i zajęciem...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie szukać pracy?

Zależy jaka branża, jakie stanowisko. Ja: portale branżowe i bezpośrednie kontakty z kadrą zarządzającą lub tak zwanymi headhunterami. IT.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wyjedz do anglii
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Pracuj.pl itp klikasz az wyklikasz.Rok na pewno zejdzie,mi zeszlo xD
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wyjazd to aktualnie nie wchodzi w grę a szczerze mówiąc nie bawi mnie ucieczka do krajów gdzie pełno muslimów...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

to napisz jakiej pracy szukasz i w czym chciałbyś się widzieć... Tak ogólnie to napisałeś, że nie wiadomo, czy chcesz robić jako ginekolog, czy klawisz, a może rowy kopać.

Może z tobą coś nie tak ?
Może szukasz zatrudnienia w profesji na którą nie ma zapotrzebowania ?
Przecież poszukują pracowników i to ciągle !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

To niedlugo zacznie cie bawic z takim podejsciem..muslimow a co ty o tym wiesz siedzac w domu? bo na filmie widziales albo koledzy kawal opowiedzieli,atoidi kolejny lecacy za tlumem..zenada
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

No bo przecież Ty wiesz wszystko na temat osoby, która zamieściła wpis w internecie, lepszy niż służby specjalne jesteś.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale ja nie musze goscia znac zeby potepic jego rasiostowskie wypowiedzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

rasistowskie? nie trzeba wyjeżdzać zeby wiedzieć co to są za dewianci. Masz mnóstwo przykładów w necie albo wystarczy popytać znajomych co mieli z nimi do czynienia. Kazdy zna jakis emigrantów. Generalnie kolorowi to tragedia...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

pracowników czy chorych psychicznie??? popraw swą wypowiedź
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak się patrzy na wymagania pracodawcy w stosunku do tego co jest płacone i jaka umowa to raczej stawiam na chorych psychicznie...A to ,że ktoś nie trawi muzułmanów to chyba ma ku temu powodu? Patrząc po tym jaki odłam rośnie w siłę to nic dziwnego, że takie wypowiedzi mają miejsce...Zresztą mamy być jak to politycy mówią ? tolerować wszelkie zboczenia, dewiacje i to, że nas jawnie walą w rogi ile fabryka dała?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po zakładkach kariera na stronach różnych firm

Popieram to jest bardzo dobry sposób. Ja tak znalazłam prace w Nobilon i jestem bardzo zadowolona. Jesli ktoś jest zainteresowany podaje link http://www.nobilon.pl/kariera.php
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

w stoczniach

od jakiegoś czasu(kiedy przeczytałem "Bogatego Ojca" R.Kiyosaki, od kiedy sam musiałem szukać, zacząłem rozróżniać pracę od etatu. A Ty czego szukasz Pracy czy etatu???

Inne tematy z forum

GDDKIA praca opinie (7 odpowiedzi)

Proszę o opinie na temat pracy w dziale finansowo-księgowym w Gdańsku,

kurs szkolenie dla męża (4 odpowiedzi)

mój mąż chce podnieść kwalifikacje, zastanawiamy się nad szkoleniem na spawacza, bądz np...

Życie za granicą to też nie bajka... (52 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...