Gdzie szukać sukni ślubnej?

Temat dostępny też na forum: Wesele
Jak w tytule, jakie znacie portale/ strony na których można kupić suknie ślubną?

Nie mam określonego modelu sukni, ale oglądam szukam i wybieram, można dostać oczopląsu :p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie szukać sukni ślubnej?

nie polecam za dużo oglądania sukni bo się będzie bardzo ciężko zdecydować, a jak kupisz to będziesz miała rozterki ;) Ja się nastawiałam na klasyczną princeske bo mi się takie najbardziej podobały, a okazało się, że nie jest mi w nich dobrze i mimo, że moja suknia jest piękna to ciągle mam myśli "może jednak inna" :P
czemu chcesz kupować przez internet? I tak polecam przymiarke czy dany model Ci będzie pasować, bo na modelkach w internecie suknie wygladają zupelnie inaczej niż jak będą na Tobie i na zywo też trochę inaczej wyglądają ;)

~gdańszczanka- polecam Tobie salon Agnes w Gdyni i najlepiej żebyś umówiła się do p. Olgi przemiła sympatyczna ekspiedientka, która naprawdę dobrze Ci doradzi. Byłam w bardzo wielu salonach w Gdyni, Gdańsku a nawet w Starogrdzie Gdańskim i salon Agnes to jeden z najlepszych na Pomorzu:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

a przez internet to jednak nie to samo co na żywo, więc polecam może najlepiej przejdź się do salonu

ja już mam suknie :D ten komentarz to chyba do Leny? ;)

Naprawdę nie ma co oglądać sukni w internecie... najważniejsze na początku przejść się po salonach i mierzyć rozmaite kroje i fasony.

Wiadomo bezy/ princeski są najmniej wymagającymi modelami, pasują każdej dziewczynie- niskiej, wysokiej, w ciąży lub z małym biustem...
Ale- jakkolwiek nie wyglądasz jest duża nadzieja, ze znajdziesz fason- ciekawszy niż wszędobylskie ksiezniczki w którym będziesz wyglądać zjawiskowo!

Ja dokładnie tak miałam, na początku myślałam, ze będę musiała mieć zwiewną luźną suknie, a jak zaczęłam mierzyć okazało się, że obcisłe fasony (nie rybki) z zabudowaną górą to jest to

Inna sprawa- byłam zdecydowana na jedną suknię, już ją kupowałam i tak "od czapy" przymierzyłam jeden z modeli który mi umknął, i jak tylko się zobaczyłam to dotychczasowa koncepcja poszła w zapomnienie i od razu brałam ten nowy model! decyzja w 5 minut której absolutnie nie żałuję, a wręcz sama jestem zaskoczona że udało mi znaleźć suknie mega oryginalną, a jednocześnie pasującą do mnie, która była dość zabudowana i obcisla, podkreślała fajnbie pupe i biodra. raczej spodziewałam się ze wystąpie w luźniej sukni w litere A z koronkami na górze.. więc reasumując: mierzyć, mierzyć i jeszcze raz mierzyć!:)

uważam, że to nie prawda odnośnie princesek/bez - ja jestem normalnej budowy ciała (ani szczupła ani gruba, 171 cm) i mi princeska zupełnie nie pasowała.
i mały biust też raczej nie wygląda dobrze w gorsecie.

~abc masz jakieś zdjęcie? :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

do Leny sorry
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja miałam princeske przy 173cm, na gorsecie biustu duzego tez nie mam, a bylam bez stanika, bo gorset byl tak dobrze usztywniony... Są różne fasony np. ważne przy gorsecie by się kończył literą V wtedy sylwetka jest dłuższa wyszczuplona, wydaje sie ze widac wcięcie w talii (nawet jak go sie nie ma) Jak gorset będzie przechodził linią ---- w tiul to wyglada sie na niska gruba i niezgrabną... Naprawde trzeba pochodzic i poprzymierzać, Ja polecam wycieczke do Wejherowa, bardzo duzo salonow, nie trzeba sie umawiac, tylko poswiecic jeden dzien na to no i ceny duzo nizsze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Sprzedam taką oto suknię :)

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/sprzedam-suknie-slubna-mgny-i-gipiurowe-koronkowe-bolerko-anna-kara-ogl58302756.html

Największy na pomorzu Komis Sukien ślubnych ZAPRASZA.

Salon Mody Ślubnej
"Glamour"
Rumia ul. Sobieskiego 8
od pn-pt 10:00-18:00
sob. 10:00-15:00

UWAGA!!!
Modele sukien ślubnych w komisie to pojedyncze egzemplarze.
Zapraszamy.
-suknie wieczorowe
-sukienki dla małych księżniczek

CZYSZCZENIE I RENOWACJA SUKIEN ŚLUBNYCH, PRZERÓBKI
https://www.facebook.com/SalonModySlubnejGlamour
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

najlepiej przejść się po sklepach, zobaczyć co jest na wystawie, zebrać z każdego sklepu katalogi i potem na spokojnie przejrzeć w domu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Gdzie warto zamowic kwiaty w Gdansku?? (64 odpowiedzi)

Dziewczyny poniewaz jestem za granica niemam za bardzo mozliwosci jezdzenia po kwiaciarniach.Bede...

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?