Gdzie ulokować psa na wakacie?

Chcemy wyiechac na okres ponad miesieczny, mamy psinke - owczarka , nie mam pomysłu co z nim zrobic, znaiomi wzielibygo gdyby byl mnieiszy ale nikt nie chce takiego duzego psa....chotele dla zwierzat sa drogie, gdyby to byl okres krotszy to ieszcze rozwazalibysmy taka mozliwosc ale w tym wypadku to malo realne....chcielibysmy zeby psina miala dobre warunki , niestety wyiezdzamy za granice i nie mozemy go tam zabrac...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Gdzie ulokować psa na wakacie?

Można spróbować znaleźć kogoś (uczennicę, studentkę), która zgodzi się wyprowadzać psa i przy okazji doglądać domu. Tyle że tu potrzebny ktoś godny zaufania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

No cóż zdecydowaliście się na psa to musicie teraz ponieść konsekwencje. Wakacje się zbliżają i znowu schroniska zapełnią się psiakami. Jak macie pieniądze na wyjazd zagraniczny to chyba stać Was na opłacenie dobrego hotelu dla pieska- przecież to członek rodziny. Też mam owczarka i w życiu nie zostawiła bym go na miesiąc. Planuję wakacje tak żeby i on miał dobrą zabawę. Wyrobienie paszportu dla psa to 52 zł.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

może ktoś z rodziny, nawet wyjazd z psem na drugi koniec kraju będzie tańszy niż hotel dla zwierząt
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może warto dać ogłoszenie, że szuka się osoby, która przygarnie na miesiąc psa. Zapewnicie oczywiście wyżywienie i wszystko co niezbędne do opieki - być może znajdzie się ktoś chętny.
Oczywiście wcześniej koniecznie trzeba byłoby spotkać się z tą osobą, zobaczyć czy pies ją akceptuje czy dadzą sobie z nim radę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

rowerek treningowy stacjonarny - gdzie kupię? (14 odpowiedzi)

Gdzie mogę kupić w Trójmieście rowerek treningowy stacjonarny w cenie ok. 200 zł? Decathlon,...

Tkaniny, materiały gdzie kupię? (27 odpowiedzi)

Gdzie jest duzy wybor materiałow , tkanin do szycia na terenie Rumi, Gdyni??

Gdzie wynajem busa ? (12 odpowiedzi)

Polecicie jakąś firmę na wynajem busa ? Planujemy pojechać większą grupą do Zakopanego na kilka...