Gdzie w Gdańsku kupie?

Gdzie kupie w Gdańsku rower (miejski ,góral etc.) z LEGALNEGO żródła,z kwitem ,sprawny ,zdolny do jazdy max. do 300 pln.Generalnie chodzi o to ,że jak "zapomnę" go zapiąć np pod "biedronką" żadna "menda,świnia i złodziej" nie skusi się na niego.Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie w Gdańsku kupie?

hm..

po pierwsze
Pan Żul skusi się na wszystko

po drugie
źródła legalne to - jak sądzę - wszystkie sklepy

po trzecie
nie jestem pewien, czy w ogóle dostaniesz nowy rower za 300zł...
szukaj promocji w marketach wszelkiego rodzaju, teskach, biedronkach, stonkach i innych wronkach...
http://www.ceneo.pl/Rowery/Rodzaj:Gorskie;szukaj-rowery;0112-0.htm - będzie ciężko z takim budżetem

po czwarte
jak nie znajdziesz, to kup używany - ale tu może być problem z legalnością - gdzieś na pierwszej stronie tu na forum działu rowerów ktoś dosłownie parę dni temu pytał, gdzie sprawdzić czy rama jest kradziona - poszperaj

chociaż - na Twoim miejscu i chęcią kupna za 300zł - brałbym w ciemno pierwsze lepsze jeżdżące... prawda taka, że nikt Ci i tak tego nie sprawdzi... milicja odzyskuje rowery w sumie chyba tylko jak "rozbiją" jakąś rowerową dziuplę - jak już kradziony rower jest u Ciebie, to jest ogromne prawdopodobieństwo że części są z innych modeli ;)
nie popieram tego i nie zachęcam - ale takie są fakty...

niedługo dopłacisz 60zł z podatków na początkowy etap wprowadzania rowerów miejskich na terenie trójmiasta, także zastanów się czy w ogóle warto ;)))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie w Gdańsku kupie?

w oszolomie lub kerfurze bedziesz mial legalnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...