Gdzie w Gdynia można kupić tort na wieczór panieński?
Michalowa
(16 lat temu)
w ksztalcie penisa ;-))))). Może wiecie? Koleżanka ma panienski i moim zadaniem jest kupno tortu, a zupelnie nie wiem gdzie takie cos dostane.
10
Re: Gdzie w Gdynia można kupić tort na wieczór panieński?
~jasmina
(10 lat temu)
Cześć Organizuje wieczór panieński koleżanki i chciałam zamówić śmieszny torcik. Czy mogę prosić o kontakt do Ciebie email lub telefon? Mój adres jasminka87@tlen.pl
00
~Monika Dankiewicz
(12 lat temu)
Witam ! Poszukuje tortu na wieczór panieński. Czy mogłaby otrzymać jakieś konkretne informacje dotyczące pani oferty na adres e-mailowy: mona49@buziaczek.pl ? Z góry dziękuje za odpowiedź !
00
Re: tort autko
kasiaitak
(12 lat temu)
Witam
czy mogę prosic o cene tortu na wieczór panieński?
Mój mail: kasiaitak@wp.pl
Pozdrawiam
00
~asia3039
(12 lat temu)
Hej mozna prosic oferte na email.asia3039@wp.pl
00
~Natalia
(12 lat temu)
Ja również poproszę o zdjęcia i cennik :)) organizuję siostrze wieczór i chciałabym dziewczyny miło zaskoczyć :P
N.Chojnowska@onet.com.pl
00
~Natalia
(12 lat temu)
ja również poproszęzdjęcia i ceny :) N.Chojnowska@onet.com.pl
00
~sqna1
(12 lat temu)
Do martszp, jeszcze zajmujesz się robieniem tortów? Potrzebowałabym tort na panieński na 9 czerwca. Czy mogłabyś mi podesłać cennik i jakieś zdjęcia tortów na sqna1@wp.pl . Pozdrawiam
00
~Karolina
(13 lat temu)
Witam,
wiem że to zbyt mało czasu ale potrzebuję tort na panieński na piątek 13 kwietnia.Czy istnieje jeszcze możliwość?
mój mail- karolina.formela@gmail.com
Witam będę potrzebowała na koniec stycznia tortu w kształcie zygzaka mcqueena (autko). Prosze o podesłanie ewentualnych ofert z cennikiem na adres hanabu@tlen.pl. Odbiór tylko w Gdyni. Dziekuję.
00
Re: Re do kolorowy tort
~Tortomaniaczka.
(13 lat temu)
Ja również polecam torty od Kolorowego Tortu.
Czekoladowy tort był najlepszym jakim kiedykolwiek jadłam, a jadłam już wiele. Zamówiłam pomimo nagonki tutaj na Panią i jestem bardzo zadowolona. Niebo w gębie, wszyscy byli zachwyceni. Pani mila, konkretna , tort piękny, duży. Po prostu rewelacja.
Polecam w 100%
70
oolenka1
(13 lat temu)
u Sowy mozna zamówic tort w różnym kształcie, ja miałam w kształcie penisa- był ładny :) i bardzo dobry
40
~eleonorka
(13 lat temu)
Hej, pilnie potrzebuję tort w kształcie penisa na kaczych łapach ;))) Możesz się do mnie odezwać na eleonorka@interia.pl ????
00
Re: ;-)
~kolorowy tort
(13 lat temu)
Miło mi, że przegląda pani moje galerie w necie i porównuje ;-)
I fajnie też, że jest pani taka wszystkowiedząca. Brawo!! Brawo!! Brawo!!
kolorowy tort/majutka
90
~Agnieszka
(13 lat temu)
Musi mieć Pani straszne kompleksy lub zazdrościć talentu cukiernikowi z facebook.com/rogwojskiego ponieważ porównując galerie widać, że musi się Pani jeszcze wiele nauczyć albo zmienić zajęcie. Proszę poświęcić czas na rozwijanie swojego fachu bo po tym jak się pani reklamuje i wypowiada można wywnioskować, że to jedynie sposób na zarabianie pieniędzy a nie wielka pasja.
09
~majutka
(13 lat temu)
I że nie bała się Pani zamówić, po oskarżeniach jakie mnie tu spotkały?? Pełen podziw dla Pani odwagi ;-) Serio.
Dziękuję za słowa uznania.
majutka/kolorowy tort
70
~Basia Bocian
(13 lat temu)
Ja polecam superowe torty, które znalazłam na fejsie: facebook.com/rogwojskiego
00
konto usunięte
(13 lat temu)
polecam torty od forumki 'kolorowy tort'. po przeczytaniu tego wątku skorzystałam z jej usług i byłam zachwycona! tort był piękny i obłędny w smaku, zrobił furorę na wieczorze panieńskim mojej znajomej.