Re: Gdzie w Wejherowie wesele ???
Hej, ja miałem wesel w Atlanticu w 2005 roku na 45 osób - podejrzewam, że zmieściłoby się tam conajmniej jeszcze raz tyle. Ze względu na to, iż bylismy z małżonką zdani sami na siebie z organizacją wesela muszę przyznać, że Pan Bolek, który wtedy był tam szefem kuchni bardzo dużo nam pomógł. Oczywiście wszystko było super. Zdecydowalismy sie na Atlantic ponieważ min. można tam wynając pokoje, a mieliśmy również gości przyjezdnych. Cenne uwagi oraz pokierowanie nas przed, w trakcie i po weselu (organizacyjnie) były bardzo cenne. Najważniejsze cechy to niedrogo, solidnie, smacznie, dużo, ładnie, atrakcyjnie i miło. Oczywiście ciasta, napoje i alkohol stał po mojej stronie. Zdałem się na obsługę min. w kwestii podawania alkoholu - wszystko było idealnie. Wręcz na oczepinach moja kuzynka w jednym z konkursów wygrała ćwiartkę wódki. Na poprawinach tę wygraną przez kuzynkę butelkę wręczono mi z informacją, iż Pani która ją wygrała prawdopodobie o niej zapomniała - byłem w szoku. Panowali nad wszystkim. Może przedstawiona przezemnie sytuacja jest prozaiczna, ale świadczy o uczciwości. Podobnych sytuacji mógłbym wymienić kilka. Polecam Atlantic w 100%.
0
0