Gdzie w Wejherowie wesele ???

Cześć.
My dopiero za rok planujemy ślub ale już teraz trzeba rezerwować salę - szok! Mam do Was pytanko gdzie w Wejherowie lub niedalekiej okolicy można wyprawić niezapomniane wesele? Dziekuję za propozycję. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie w Wejherowie wesele ???

Jeżeli wesele ma być w okresie lata to ze względu na świetnie działającą klimatyzację polecam Atlantic

A byłeś tam Waldku na weselu?Jakie jedzonko serwują, znaczy się czy jest smaczne?Jak obsługa, czy jest miła? Dziękuje za odp. i pozdrawiam.

Hej, ja miałem wesel w Atlanticu w 2005 roku na 45 osób - podejrzewam, że zmieściłoby się tam conajmniej jeszcze raz tyle. Ze względu na to, iż bylismy z małżonką zdani sami na siebie z organizacją wesela muszę przyznać, że Pan Bolek, który wtedy był tam szefem kuchni bardzo dużo nam pomógł. Oczywiście wszystko było super. Zdecydowalismy sie na Atlantic ponieważ min. można tam wynając pokoje, a mieliśmy również gości przyjezdnych. Cenne uwagi oraz pokierowanie nas przed, w trakcie i po weselu (organizacyjnie) były bardzo cenne. Najważniejsze cechy to niedrogo, solidnie, smacznie, dużo, ładnie, atrakcyjnie i miło. Oczywiście ciasta, napoje i alkohol stał po mojej stronie. Zdałem się na obsługę min. w kwestii podawania alkoholu - wszystko było idealnie. Wręcz na oczepinach moja kuzynka w jednym z konkursów wygrała ćwiartkę wódki. Na poprawinach tę wygraną przez kuzynkę butelkę wręczono mi z informacją, iż Pani która ją wygrała prawdopodobie o niej zapomniała - byłem w szoku. Panowali nad wszystkim. Może przedstawiona przezemnie sytuacja jest prozaiczna, ale świadczy o uczciwości. Podobnych sytuacji mógłbym wymienić kilka. Polecam Atlantic w 100%.

Podciągam do góry.

Ja polecam sale weselną w Robakowie (to kawałek za Luzinem) byłam na weselu koleżanki i tak mi się spodobało, że też tam będę miała wesele. Cena w miare przystępna a sala ładna. Pozdrawiam

Ja tam byłam zobaczyć ale zapach mnie zdecydowanie odraził. Niedaleko tej sali jest stadnina koni i troszke za bardzo "pachnie" zwierzątkami. Może trafiłam akurat na bardziej wietrzny dzień ale ryzykowac nie będe. Z tego co wiem to tam trzeba samemu wszystko zorganizować?
Pozdr.

JEŻELI CHODZI O ROBAKOWO TO TEGO SMRODU NIE CZUC PODCZAS ZABAWY A WESELA SA NAPRAWDE SUPER,CI PANSTWO KTORZY TO ORGANIZUJA SA NAPARWDE BARDZO MILI,MY BEDZIEMY MIELI W ATLANTIKU ALE DECYZJA BYLA TRUDNA -JEDYNYM PLUSEM TEJ SALI JEST TO ŻE NAPRAWDĘ JEST TAM BARDZO ŁADNIE.JEDZENIE PONOĆ TEŻ BARDZO DOBRE.POZDRAWIAMY:)

Hejka
ja właśnie też myślę o Atlantiku. Podoba mi się sala i oferta jest dosyć korzystna. Ale czy Twoim zdaniem sala nie jest za duża na 60 osób? U Was ile będzie jeśli mogę spytać?

Cześć Wandzia!

Czy mogłabyś mi podać jakieś namiary na salę weselną w Robakowie? Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Kamila

przeraszam że tak późno piszę a oto są namiary p. Słowy 504776931.Pozdrawiam

czesc malutkie!!!!!niedawno sie zareczyłam...i tez planujemy wesele na 2006 rok, szukam sali, mamy troszke gości, wiesz moze na ile osób jest ta sala? i ile kosztujw wynajecie? zreszta mam nie daleko pewnie podjedziemy tam zobaczyc.... juz nie moge sie doczekac tego wspanialego momentu..... zycze wam wszystkim kochane powodznia. buziunka

Cześć! Mieliśmy wesele w tym roku w sierpniu w wejherowskim hotelu BLIZA. Z zewnątrz budynek wygląda nieciekawie, ale sala w środku jest ładna, super ją dekorują, jedzenie pyszne i jest go naprawdę dużo.

Czesc!Tez jestem z Wejherowa i wyprawiamy wesele w sali bankietowej Rubin (na Asnyka). Ładna sala, pyszne jedzonko, przystepne ceny i bardzo miła właścicielka. Naprawde polecam!

Ja proponuję Szemud nowiusieńka sala, gustownie urządzona, klimatyzowana, kuchnie nowocześnie urządzona, jak narazie były tam dopiero Andrzejki a teraz Sylwester sie odbędzie..jakby co słuzę namiarami na właścicieli..

to ja Czardasz w Luzinie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej Olka!
Mam pytanko czy możesz mi podać namiary na właścicielkę Rubinu tzn.najlepiej nr telefonu. Byłam tam dzisiaj i niestety nikogo nie było. Nie chcę jechać w ciemno, wolałabym się umówić. Z góry dzieki

Czy ktoś wie czy ta sale jeszcze można wynająć?

a ja polecam sale w Bolszewie jak się jedzie na Orle, naprawdę rewelacja.

A ja słyszałam, że w Kodze są bardzo udane wesela. Mają tam bardzo dobrą kuchnię i przystępne stawki. Czasem wpadamy tam na obiad, gdy jesteśmy na trasie na Półwysep i jedzenie mi smakuje.

Miałam wesele w Kodze we wrześniu 2005. Było dużo jedzonka za przystępną cenę (Płaciliśmy poniżej 100 zł za osobę). Sporo zabraliśmy jeszcze potem do domu.Gościom smakowało a obsługa bez zastrzeżeń. Podobał mi się też wystrój sali. Sprawia takie ciepłe wrażenie. Właścicielka zna się na sprawach organizacyjnych, cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania i potrafi doradzić. Nie musiałam się niczym martwić, tylko dostarczeniem na czas ciast, owoców i napojów. Koga nadaje się na wesela dla czterdziestu kilku osób, nie większe. My mieliśmy właśnie tyle gości i to jest moim zdaniem max. To jest lokal na kameralne imprezy, dla ludzi, którzy nie chcą zbytnio nadszarpnąć swojej kieszeni a jednak w miły sposób uczcić dzień swojego ślubu.

Hahahaha- Koga???? Ostatnio gdy tam byłam musiałam wycierać z talerzy kurz przed nałożeniem na nich jedzenia:-((( To chyba jedyna restauracja w Wejherowie która nie ma zmywarki co widać zresztą po sztućcach - takich niedomytych w życiu nie widziałam!!! Nie polecam!!! Chyba że ktoś chce się najeść wstydu przed gośćmi

Witam!!!
Jesteśmy zainteresowani użądzeniem wesela w Kodze.
Czy moglibyscie podac nam jakies bliższe informacje na ten temat np: numer telefonu oraz jesli znacie orientacjny cennik wesel!
Pozdrawiamy Sylwia&Seba elanvital napisał(a):

> Miałam wesele w Kodze we wrześniu 2005. Było dużo jedzonka za
> przystępną cenę (Płaciliśmy poniżej 100 zł za osobę). Sporo
> zabraliśmy jeszcze potem do domu.Gościom smakowało a obsługa
> bez zastrzeżeń. Podobał mi się też wystrój sali. Sprawia takie
> ciepłe wrażenie. Właścicielka zna się na sprawach
> organizacyjnych, cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania i
> potrafi doradzić. Nie musiałam się niczym martwić, tylko
> dostarczeniem na czas ciast, owoców i napojów. Koga nadaje się
> na wesela dla czterdziestu kilku osób, nie większe. My mieliśmy
> właśnie tyle gości i to jest moim zdaniem max. To jest lokal na
> kameralne imprezy, dla ludzi, którzy nie chcą zbytnio
> nadszarpnąć swojej kieszeni a jednak w miły sposób uczcić dzień
> swojego ślubu.

proponuję Czardasza w Luzinie , www.czardasz.pl
wszystko dpoiete na "ostatni guzik"
pozdrawiam !!!

W Czardaszu rzeczywiście jest bardzo sympatycznie, smacznie, miło i co chyba ważne tanio

Ostoja Łowców Salino

A ja polecam remizę w Bolszewie, w miarę ładnie otoczona (mały park), wszystko po remoncie, nowa kuchnia dobrze wyposażona, sala jakby II częściowa, od części tanecznej wyjście na duży taras (wszystko jest jakby na I piętrze), bardzo miły kontakt z osobą która zajmuje się wynajmowaniem sali, a cały koszt to 1200 zł.

Moim zdaniem tez to strzał w dziesiatke.

Karolinka29 napisał(a):

> A ja polecam remizę w Bolszewie, w miarę ładnie otoczona (mały
> park), wszystko po remoncie, nowa kuchnia dobrze wyposażona,
> sala jakby II częściowa, od części tanecznej wyjście na duży
> taras (wszystko jest jakby na I piętrze), bardzo miły kontakt
> z osobą która zajmuje się wynajmowaniem sali, a cały koszt to
> 1200 zł.
>
Witam
Poszukujemy miejsca na wesele i nie bardzo zrozumiałe jest dla nas to co napisaliscie czy możecie wyjasnic co wchodzi w skład tego stwierdzenia "a cały koszt to
> 1200 zł."?????
Pozdrawiamy Sylwia&Seba

Sala Opus w Wejherowie:)

Sala Amadeusz Luzino, Po generalnym remoncie, połączenie nowoczesnego stylu z tradycyjnym, od przyszłego roku także druga sala na 200 osób.

Gwarantujemy niskie ceny oraz posiadamy jeszcze sporo wolnych terminów,

Zapraszamy!

http://amadeusz.chwil.com.pl
509 911 214

Osobiście odradzam.
Nie sugerować się kilkoma dobrymi opiniami bo ja też taką miałem i się zawiodłem.
radzę się dobrze zastanowić wszystko spisywać na kartce i podpisać dokładną umowę żeby się nie objadać smakiem półpełnych półmisków i płacić za puste miejsca.
- obsługa tak spała że rodzice młodych obiad dostali po interwencji w kuchni;
- pokoje gości nie ogrzane spali w płaszczach dobrze, że byli po kilku kielichach;
- nie licz że zapłacisz dobrze to się stoły będą uginały goście dokarmiani dozownikiem - całkowicie pusty półmisek może stać do godziny zanim się ktoś obudzi, a na koniec można usłyszeć że gości którzy tyle żarli to pierwszy raz widzieli.

Amadeusz Osobiście odradzam.
Nie sugerować się kilkoma dobrymi opiniami bo ja też taką miałem i się zawiodłem.
radzę się dobrze zastanowić wszystko spisywać na kartce i podpisać dokładną umowę żeby się nie objadać smakiem półpełnych półmisków i płacić za puste miejsca.
- obsługa tak spała że rodzice młodych obiad dostali po interwencji w kuchni;
- pokoje gości nie ogrzane spali w płaszczach dobrze, że byli po kilku kielichach;
- nie licz że zapłacisz dobrze to się stoły będą uginały goście dokarmiani dozownikiem - całkowicie pusty półmisek może stać do godziny zanim się ktoś obudzi, a na koniec można usłyszeć że gości którzy tyle żarli to pierwszy raz widzieli.

POLECAM SALE "OPUS" W WEJHEROWIE,MIAŁAM TAM SWOJE WESELE I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA

odradzam sale Rubin! Może sala i ładna ale obsługa beznadziejna!!!!

Jeśli ktoś chce zorganizować wesele w "Rubinie" w Wejherowie, to zdecydowanie odradzam! Kierowniczka naciąga swoich klientów. Ludzie! Organizujcie wesela wszędzie, tylko nie w Rubinie! Naprawdę nie warto tam iść!

zgadzam sie z tym no i naj lepiej wziąć ze sobą jakiś prowiant bo jest tam nie smacznie no i mało "Restałracja RUBIN "

Gdzie w Wejherowie wesele ? - Nie w RUBINIE

@UP
Zgadzam sie z wypowiedziami wyzej! RUBIN dobrze sie prezentuje, ale jak to mowi przyslowie nie kupuj kota w worku. No i potrawy... tak duzo, ze kazdy 2kg przytył -_-'
Wiem, że skromność to dobra cecha, ale bez przesady.

-:STOP GŁODZENIU:-

Re: Gdzie w Wejherowie wesele ? - Nie w RUBINIE

To tak

Jaka restauracja w Wejherowie , od razu pierwsze myśl to Restauracja Relax , byłem na kilku weselach i byłem bardzo zadowolony z jedzenie !
Obsługa bardzo miła , pamiętam że potrzebowałem redbulla do alkocholu a to że pod restauracją był sklep to moja proźba została błyskawicznie wykonana .

To w sklali

Jedzenie 5/5
Wygląd 4/5
Obsługa 5/5

To jest moja opinia , każdemu polecam tą restauracje .
Pani Kierownik jest bardzo miłą osobą .

aaaaa zapomniałbym adres strony http://restauracja-relax.pl

Także oceniajcie sami :)

wesele dla 30 osob w Wejherowie

jakie sale, restauracje polecacie dla tak malej liczby gosci ?

Re: Gdzie w Wejherowie wesele ? - Nie w RUBINIE

zgadzam się w 100% wszędzie ale nie w Rubinie

Witam dziwię się komentarzom dotyczącym "Rubinu". Byłam niejednokrotnym gościem w tej knajpie na 2 weselach i imprezie rodzinnej( pażdziernik 2006 , lipiec 2007 i paździrnik 2008)... nie mam żadnych zastrzeżeń . Jedzenie było pyszne a przede wszystkim świeże mniej więcej co godzinę był jakiś posiłek, obsługa szybko uwijała się z robotą i to z uśmiechem na twarzy :) sala ładna ,czysta i schludna z różnorodnymi dekoracjami.Z tego co mówiła mi osoba robiąca tam wesele kierownicza jest bardzo otwarta i konkretna . Klimat znakomity cóż więcej pisać POLECAM GORĄCO:)

Byłam w Rubinie na weselu i nie polecam. Obsługa nie za sympatyczna podawali wszystko z łaską a o jedzeniu nic nie wspomnę. Jak przyszłam do domu to byłam głodna jak wilk.Może sala i jest ładna ale to nie wszystko. Osobiscie nie zrobiłabym tam wesela. Takie jest moje zdanie

ehh widze ze osoba o IP83.238.46.* (~Kasia, ~Ewa, ~ *****) dalej nie odpuszcza i wyraźnie ma rozdwojenie ( a własciwie " potrójna :P) osobowosci buahhahahha

a ja polecam sale szrot w goscicinie...naprawde super.....wszytsko bylo super...goscie i my bylismy bardzo zadowoleni, jedzenie pyszne i bardzo duzo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miałam wesele w sali OPUS we wrrześniu 2009 i jestem bardzo zadowolona w przeciwieństwie do poprzedniczek, a nie sądzę aby przez miesiąc tak wiele się tam zmieniło :)Pokój dla nowożeńców dostałam GRATIS, nie musiałam płacic za prąd i wodę, nie wspominając o środkach czystości, bo w cenę wynajmu wliczone jest sprzatanie sali więc nie rozumiem wręcz komentarzy poprzedniczek. To ludzie tworzą atmosferę na weselu :)

hej równeiz miałam wesele na sali opus i tez miaąłm pokój gratis sprządanie mnie nie interesowalo wszystko zapewniali właściciele może poprzednicza pomylila sale a co do ceny to przeciez podpisując umowe co najmnie rok wceśniej napewno znała cene to czemu się zgodziła :)
mi sala bardzo się podobała a cena jest ok gdyz nie martwięc się już sprzątaniem i jakimiśc dziwnymi opłatami takimi jak prad śmieci itp.

Faktycznie dopiero teraz zauważyłam że jedna osoba sama z sobą rozmawia :) i odpowiada na swoje wczesniejsze wpisy, bo wszystkie wychdzą z tego samego komputera 83.238.46

witam
oto kilka dekoracji sali weselnej zapraszamy na zdjęciach daął głównie sale opus gdyz najwięcej wąr\tków jest o tej sali :)
zapraszam

image image imageimageimageimageimageimageimage

Dziewczyny nową sale Ambasador p. Pasternak w Bolszewie kolo Wejherowa ja mam tam wesele w październiku i sala jest naprawdę super

a ile kosztuje wynajęcie Ambasadora, tam jest już z kucharkami czy bez; jeśli neta26 wie coś to poproszę o inf.

Witaj.
Jeśli jeszcze nie znalazłeś salki na weselisko to polecam wraz z małżonka zresztą świeżoi szczęśliwie poślubioną właśnie na sali bankietowej w Wejherowie tzn RUBIN !!!!!!! te ! coś powinny ci powiedzieć! Samo przyjecie organizacja konsumpcja jak i cała oprawa powiem po prostu wiedzą co robić żebyśmy pamiętali tą noc! Bo była niezapomniana Dziekujemy i pozdrawiamy oczywiście polecamy!!!

A GDYB BYŁ POTRZEBNY ZESPÓŁ NA WESELISKO LUB INNE IMPREZKI
TO JESTESMY POD 505806271 Z WEJHEROWA

POZDRAWIAM

Serdecznie zapraszamy na PONOWNE OTWARCIE Restauracji Koga w której oprócz wyśmienitych dań kuchni litewskiej i polskiej zasmakują Państwo kuchni WŁOSKIEJ.To doskonałe miejsce, aby porozmawiać we dwoje, wybrać się na niedzielny obiad a także profesjonalnie zorganizować eleganckie imprezy okolicznościowe typu wesela, komunie, przyjęcia imieninowo urodzinowe czy stypy. Kompleksowo organizujemy szkolenia, konferencje i spotkania biznesowe.
Podążając za potrzebami naszych klientów proponujemy usługi Cateringowe na najwyższym poziomie.zapraszamy juz za kilka dni na http://www.restauracjakoga.pl

bardzo polecamy smacznie i wesole u nich weseliska

polecamy sale rubin w wejherowie smiechowie.jest smacznie czysto i mila obsluga.jedzonko tez smaczne i pod dostatkiem

Inne tematy z forum

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?

Gdzie warto zamowic kwiaty w Gdansku?? (64 odpowiedzi)

Dziewczyny poniewaz jestem za granica niemam za bardzo mozliwosci jezdzenia po kwiaciarniach.Bede...