Generalnie ok!
Samo centrum jest ok!Dobry dojazd,zawsze miejsce na którymś z parkingów.Minusem jest jednak brak różnorodności asortymentu.Trochę mało sklepów.Brakuje tu zdecydowanie sklepu sportowego,zabawek dla dzieci (no chyba,że komuś chce się stać w kolejce do kasy na hali carrefoura).Miła obsługa w Douglasie,za to makabryczna w Triumphie!!!!!!!Wiele razy sparzyłam się tam i gdyby nie to,że naprawdę potrzebowałam kupić konkretną rzecz,na pewno dokonałabym zakupu w innym sklepie.Panie są niemiłe,patrzą z góry na klienta i niechętnie doradzają.Uwielbiają za to rozmawiać przez tel,a jeśli już stoisz przy ladzie i dajesz do zrozumienia,że potrzebujesz pomocy,ONA z miną skazańca mówi do słuchawki "poczekaj chwilę, mam klienta"....makabra!!!!!
Dobrze wyposażony jest zawsze Orsay,Reserved-można tu znaleźć często jakieś promocje.Obsługa tu też bardzo miła.
Cukiernia Sowa-rewelacja!!!!Fajne i miłe dziewczyny w Szydłowskim i fachowa obsługa w Jysku.Jest tu nawet księgarnia i to jest duuuży plus!
:)))))))
Dobrze wyposażony jest zawsze Orsay,Reserved-można tu znaleźć często jakieś promocje.Obsługa tu też bardzo miła.
Cukiernia Sowa-rewelacja!!!!Fajne i miłe dziewczyny w Szydłowskim i fachowa obsługa w Jysku.Jest tu nawet księgarnia i to jest duuuży plus!
:)))))))