Dzięki siostrze załapałem się do Andrzeja, człowiek po prostu w dechę. Cały kurs w niesamowitej atmosferze, nie raz ciężko było złapać oddech przez śmiech ;) Wspierał we wszystkich wzlotach i upadkach xD Dzięki temu kursowi przeżyłem najgorsze miesiące szkoły, z niecierpliwością czekałem na następną jazdę. Zero stresu, jeździło się bardzo bezpiecznie, zawsze mogłem na Niego liczyć, czuję się bardzo dobrze przygotowany do mojej przygody z samochodem (w końcu porządny nauczyciel xD) Myślę, że nie będzie niezadowolonych kursantów, ja np. nie mam do czego się przyczepić, nowy yaris, czysty, zadbany, elastyczne godziny, bardzo wysoki poziom nauczania, jaja niesamowite, czego więcej chcieć? Z wielką chęcią bym jeszcze z nim pojeździł, ale już zdałem... ;) Myślę, że cały OSK składa się ze wspaniałych instruktorów, którzy wręcz palą się do szkolenia kursantów ;p Zresztą co ja się będę rozpisywał, jeśli chcesz przeżyć niesamowitą przygodę i nauczyć się porządnie prowadzić swój przyszły bolid powinieneś wybrać właśnie ten OSK. Serdecznie polecam.

Pozdrowienia dla Andrzeja, dzięki za wszystko!