Gibson Bus Tour

Temat dostępny też na forum: Gibson Bus Tour
Pierwszy raz w Polsce pojawi się Gibson Tour Bus, nowoczesny autobus po brzegi wyładowany najlepszymi na całym globie gitarami Gibson. W samym środku lata, w sercu 7 polskich miast zaparkuje autobus, zabierając wszystkich na darmową wycieczkę w głąb historii najbardziej pożądanego z współczesnych instrumentów.Poznanie ponad 100-letniej historii innowacyjnej firmy GibsonTo będzie niepowtarzalne ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Latający Holender

Czy ktoś widział ten autobus? Wczoraj przez trzy godziny szukaliśmy autobusu na parkingach przy plaży miejskiej - bezskutecznie.

Bus

Był na Kolibkach na festiwalu Globaltica - polecam!!!

Latający Holender

No, ale zapowiedzi do końca mówiły o parkingu przy plaży miejskiej...

ja również go szukałem wczoraj w Gdyni z każdej strony plaży i Skwerku, a przed chwilą wróciłem z Sopotu i tu również przykra niespodzianka...
Wracając do domu znalazłem go przypadkowo w Oliwie na parkingu przy Zajeździe Oliwka. Oczywiście bez szans na zwiedzenie.
Niestety prasa i strona gibson.pl wprowadziły nas w błąd.
A tak go chciałem obejrzeć... :(

Też go szukałem... I lipa. To on wkońcu był w tej gdyni wogóle? Cały tydzień o tym myślałem a tu taki zawód :/ Jakaś odpowiedzialość by sie przydała i wyjaśnienie co sie stało.

Inne tematy z forum

Hevelka 2026 (3 odpowiedzi)

Hevelka to nie tylko największy festiwal alkoholi kraftowych na Pomorzu, ale przede wszystkim...

Don't Let Daddy Know Poland (24 odpowiedzi)

Don't Let Daddy Know Poland powraca do ERGO Areny w Gdańsku-Sopocie już 14 lutego 2026!...

Pizza Forum (3 odpowiedzi)

Pizza Forum to idea mająca na celu przekazanie profesjonalnej wiedzy dotyczącej biznesu...