Giganci ze stali

Temat dostępny też na forum: Filmy
Opinie do filmu: Giganci ze stali.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

super!

Obejrzałem ten film i jest super, pełen emociji i świetna fabuła. Jak najbardziej polecam. 10/10
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

spoko film

on jest git już na niego bo kolega mi powiedział że jest fajne
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myslałem że to kolejny Transformers czy X-Men ale NIE !!!

Naprawde bardzo fajny film.Powiem szczerze że takiego filmu nie widziałem kilka lat.
Nie ma minuty nudy.Jest watek każdego rodzaju filmu.Przygoda,relacje międzyludzkie,sensacja i napięcie : ) Polecam każdemu !!! Uwaga to nie jest typowe fantasy !!! Niech nikt nie prównuje tym z Transformers czy X-Menem.Zupełnie co innego.Polecam !!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

przyjemny rodzinny film... jakosc super bylem w sali nr 6 rzad 10 8.9 miejsca polecam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

super film polecam

Dziś poszłam na ten film z dziećmi, za ich namową oczywiście, FILM SUPER GODNY POLECENIA...POLECAM :):):)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

fajne

podobało mi się.Poszłam z moją koleżanką.Mam 10lat bardzo mi się podobało polecam
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

superrrrr!

piszę po raz drugi suuuuuuper! polecam... a pyszny mają popcorn.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Genialne !

mam 14 lat i jestem dziewczyną xd a byłam na tym z moim bratem . ii o dziwo podobało mi się ! to zasługuje na jakąś nagrodę filmową ! te momenty w którym ten mały tańczył z robotem były strasznie słodkiee ! i uśmiech tego malucha boskie ! Świetna obsada ! Świetny film ! Świetne efekty ! Niezapomniane wrażenia ! Nic dodać nic ująć genialne !
na pewno polecam ! :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

SUPER

ten film jest super polecam XD
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam

Film dla całej rodziny :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0