Ginekolog Łukasz Pakuła

Czy któraś z Was miała styczność z ginekologiem Panem Łukaszem Pakułą? Co o nim sądzicie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

W zeszłym roku zakładałam u Pana doktora wkładkę levosert ponieważ zajmuje się on między innymi nowoczesną antykoncepcją a takiego ginekologa szukałam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moja koleżanka do niego chodzi i sobie zachwala ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Ginekolog Łukasz Pakuła

Prowadzi moją ciąże, zleca wszystkie niezbędne badania, wyczerpująco odpowiada na wszystkie pytania i jest bardzo uprzejmy. Polecam!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Miałam styczność z panem Łukaszem w szpitalu na zaspie. Baaaardzo uprzejmy, empatyczny i interesujacy sie samopoczuciem pacjentki. Zaangażowany w swoją prace. Odpowiada szczegółowo na pytania i sprawdza wszystko cokolwiek budzi niepokój jego bądz pacjentki.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Podbijam temat. Czy ktoś z Was prowadzi ciążę u tego lekarza? Sprawia bardzo dobre wrażenie, myślę czy by się do niego nie przepisać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja prowadze ciaze. jestem bardzo zadowolna :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Miałam z nim styczność na IP na Zaspie - super lekarz polecam :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zszywał mnie po porodzie na Zaspie. Nie było się do czego przyczepić :) Miły, szanuje pacjenta, szybko mówi :) obecnie chodzę do niego na wizyty inne niż ciążowe. Polecam!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja również polecam pana doktora. Jest młody, ale zaangażowany w swoją pracę. Przyjmował mnie na IP na Zaspie 2 miesiące temu. Gdyby nie jego empatia pewnie mojej córki nie byłoby na świecie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mialam stycznosc na IP na zaspie, bardzo mily i uprzejmy, dokladnie mnie zbadal, super wrazenie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

jestem pacjentką pana doktora od 3 lat, zawsze przepisuje mi wszystkie badania jakie tylko się da, super kontakt
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Absolutnie nie polecam. Indukowal mi poród na Zaspie, po dwóch godzinach, gdy już pojawiły się skurcze, przerwał akcję i kazał wracać na oddział patologii.Położna aż złapała się za głowę. Nie wytłumaczył swojej decyzji, po prostu wyszedł bez słowa z sali, wiedząc, że przecież gonić go nie będę. Całą noc leżałam w wielkich bólach z rozkręconą akcja porodową, dopiero gdy zanikło tętno na ktg szybko zawieźli mnie z powrotem na trakt porodowy. Nie będę rozpisywać się na publicznym forum o szczegółach, tak czy siak pana doktora stanowczo nie polecam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

rozwód z orzeczeniem o winie męza-romans (72 odpowiedzi)

Czy są tutaj te szczęsliwe , które uzyskaly taki rozwód?

poszukiwany dobry psycholog na terapie malzenska (23 odpowiedzi)

Czy kto moze polecic? Obojetnie kobieta czy mezczyzna. Najlepiej w Gdansku, ewentualnie Pruszcz,...

Samodzielna nauka języka angielskiego - rady :) (153 odpowiedzi)

Hej :) Postanowiłam zacząć uczyć się języka angielskiego. Niestety finanse nie pozwalają na...