Ginekolog Małgorzata Błędzka

Witam, szukam przyzwoitej lekarki ginekolog. Czy ktoś był może u pani Małgorzty Błędzkiej, przyjmuje w przychodni na kilińskiego. Jakie wrażenia, opinie na temat lekarki? Byłabym wdzięczna za informacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ginekolog Małgorzata Błędzka

polecam dr.Mincewicz-Narloch z MEDCARE,
świetna lekarz a oprócz tego sympatyczna :)

adres:Waryńskiego 45B/2, 80-433 Gdańsk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja byłam pierwszy raz w Marcu i od tego czasu tylko tam chodze. Pani dr. bardzo sympatyczna i we wszystkim mi pomogła. Pomimo wielu pacjentów zawsze znajdzie czas.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

witam,
ja byłam wczoraj u tej ginekolog i byłam w szoku, pierwszy raz lekarz mi z własnej woli zbadał piersi. Poza tym fajna kobieta, podchodzi do pacjenta profesjonalnie. polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a gdzie ta Pani przyjmuje i ile kosztuje wizyte no i ile czasu trzebaq czekac?:) moze posiadacie rowniez numer telefonu pod ktory mozna zadzwonic by sie zarejestrowac

Ginekolog jest super. Przyjmuje w przychodni kilińskiego i na przymorzu. Wizyta na NFZ. Czas oczekiwania na wizytę ok. tygodnia.

Już pisałam w innym wątku - na Kilińskiego jest niezbyt miła położna "do towarzystwa" dlatego będę wdzięczna za opinie o Przymorzu bo chętnie się przepiszę.

Inne tematy z forum

Tabletki powiększające piersi (6 odpowiedzi)

Czy są jakieś? Takie które działaja? Mam niewielki biust, powoduje to u mnie kompleksy ale...

Dobry Ginekolog w Gdyni (163 odpowiedzi)

Witam, szukam dobrego ginekologa w Gdyni, najelpiej kobiety, wizyta prywatna. Byłam u ginekologa...

Prezent na dzień kobiet (25 odpowiedzi)

Kochani, potrzebuje podpowiedzi i inspiracji co mogę kupić mojej lubej na dzień kobiet, żeby było...