Ginekolog na NFZ

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Witam, poszukuję bardzo dobrego ginekologa na NFZ, który poprowadzi moją ciążę. Mieszkam od niedawna w Gdańsku i nie jestem w stanie sama kogoś znaleźć. Z góry dziękuję za odpowiedzi. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ginekolog na NFZ

witamy w Gdańsku :) ja mogę polecić dr.Przemysław Adamski,pracuje w szpitalu na klinicznej i na NFZ w szpitalu studenckim,odpłatnie bodajże w polmedzie w centrum handlowym Manhattan.polecam,prowadziłam u niego dwie ciąże i do teraz jestem jego pacjentka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ginekolog na NFZ

polecam DR Szemryk przyjmuje w przychodni na Mickiewicza w czwartki.Ciążę prowadziłam prywatnie do 8 m-ca .Na początku 9 m-ca trafiłam do Szemryka .Super lekarz ma dobry sprzęt i nie zostawia pacjętek na lodzie . Nie ma potrzeby chodzić prywatnie ,KIERUJE NA WSZELAKIE BADANIA .Skierował mnie do szpitala dzwoniąc do lekarza dyżurującego gdzie wiedziano ,że się pojawię .Pomimo braku miejsc na porodówce mnie przyjęto .DR Szemryk pracuje na Klinicznej.A prywatnie tak dla swojej pewności (wiem co przeżywa ciężarówka :) tylko dla sprawdzenia i uspokojenia polecam w inwikcie Gniadka to co on powie możesz brać za pewnik. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Problemy z erekcja przy dziewczynie (6 odpowiedzi)

Witam Poznałem świetną dziewczynę, przy której mam problem z erekcją. Wiem że przed nią członek...

lekarz który potrafi zebrać kilka chorób -od fizycznych do psychicznych-i postawić diagnozę (4 odpowiedzi)

młoda dziewczyna poszukuje lekarza, specjalisty ? który potrafi rozgryżć kilka poważnych chorób...

Problemy z erekcją u męża (3 odpowiedzi)

No wlaśnie mam lekki problem z moim bo... zaczyna mieć problemy z potencja. Sam się oczywićie do...