Ginekolog- onkolog !

Witajcie, pilnie poszukuje ginekologa, ktory specjalizuje sie w problemach onkologicznych.
moze byc na terenie calego trojmiasta. Prywatnie lub na nfz.
z góry dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ginekolog- onkolog !

Juliusz Kobierski, Dagmara Klasa-Mazurkiewicz, Sylwia Łapińska-Szumczyk, Sambor Sawicki, Anna Szkop-Dominiak - wszyscy są dobrzy, przyjmują prywatnie, a na co dzień pracują w Katedrze i Klinice Ginekologii Onkologicznej Akademii Medycznej (GUMedu).
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

i jeszcze Mirosław Dudziak - ordynator Oddziału Ginekologii Onkologicznej w Gdyni.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ten lekarz właśnie mnie operował wcześniej, ale nie mogę znaleść żadnej placówki w której On przyjmuje. Ale dziękuje za odpowiedź.

Chodzi Ci o dr Dudziaka? Przyjmuje w środy Endomedzie na Subisława w Gdańsku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak, juz tam dzwoniłam, ale niestety nie ma go na razie.

Próbowałam się do wszystkich dodzwonić, których mi podałaś ale jak na złość albo wszytko zajęte, albo dr nie ma..

http://www.victoriaclinic.pl/

najlepszy lekarz w Gdańsku Jarosław Dębniak

Sawicki przyjmuje prywatnie na ul.Krzywoustego myślę ze jak bys zadzwoniła na nr prywatny który ma na swojej stronie i opisała z" czym" chcesz przyjść znalazł by termin. Ja tak zadzwoniłam i termin miałam w ciągu kilku dni

Najlepszy jest docent Sznurkowski ale możesz mieć problem z dostępnością. Chyba nie ma gabinetu ale operuje w Swissmedzie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sznurkowski przyjmował kiedyś w przychodni studenckiej naprzeciwko opery bałtyckiej, ale to było kilka lat temu, teraz nie wiem, byś musiała sprawdzić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Chciałam spytać czy Dr.Sznurkowski jest naprawdę dobry? Zależy mi bardzo na lekarzu który stawia trafne diagnozy no i nsprawdę leczy .

Czy Dr.Sznurkowski jest naprawdę dobry?umówiłam się do niego na wizytę ale chciałabym mieć pewność że będę w dobrych rękach a wybierając tego lekarza sugerowałam się wyżej napisaną opinią wprawdzie sprzed 5 lat ale proszę o odpowiedź czy ten lekarz faktycznie jest godny zaufania jako ginekolog onkolog?

Inne tematy z forum

Problem z osiągnięciem pełnej erekcji (6 odpowiedzi)

Piszę to anonimowo, bo w przeciwnym wypadku nigdy bym się na to nie odważył. Od jakiegoś czasu...

Problem z erekcją w wieku 23 lat (16 odpowiedzi)

Witam, pisze w związku z problemem z erekcja. Mam 23 lata. Problem pojawia sie juz na poczatku...

ginekolog Konrad Florczak (150 odpowiedzi)

Nigdzie nie mogę znaleźć opinii o ginekologu Konradzie Florczaku, przyjmuje w Evi-med, może ktoś...