Re: Ginekolog z Luxmed Gdynia - prośba o opinie
Ówczesny gin, który prowadził moją ciążę, został zwolniony, dlatego też musiałam zmienić lekarza, postanowiłam wybrać Panią, którą odwiedziłam dzisiaj na wizycie.. dr. Skarbek-Żurek
Na dzień dobry przedstawiam Pani sytuację, że najprawdopodobniej to Pani będzie kontynuowac moją ciążę, na co usłyszałam cyt. "oby nie" , pytam się , nie rozumiem ? Czy mojego lekarza jednak nie zwolnili czy co ? (bo nie zrozumiałam baby), odparła, że nic jej na ten temat nie wiadomo.. Czyli zrozumiałam, że nie chce prowadzić mojej ciąży.. Doszło do badania, które było zarąbiście bolesne, no myślałam, że zakwiczę, to moja druga ciąża i tak bolesne badanie to miałam tylko na porodówce, krocze boli do teraz ! Potem zrobiła wymaz z pochwy i dopiero przy rejestracji dowiedziałam się, że muszę za niego zapłacić, nie zostałam poinformowana, że badanie być może jest płatne, bo nie mam go w pakiecie..
zmierzając do meritum..
Oznajmiam jej, że kończy mi się dziś zwolnienie, usłyszałam, że na zwolnienia idą chorzy.. Czy mi coś jeszcze dolega prócz przeżytego krwiaka.. Tak żylaki, rwa - usłyszałam, że to są jakieś objawy..
Nie no w sumie nie jestem chora, miałam tylko krwiaka 8cm, krwawiłam 3 miesiące, biorę d*phaston, ale krwiak się wchłonął i mogę wrócić do roboty, w 50% zagrożenie minęło..
poprzedni lekarz twierdził, że mam się oszczędzać do końca ciąży co to cholerstwo się nie odnowi, ale jaki widać każdy ma inne spojrzenie..
Zwolnienie z łaską otrzymałam, wyszłam z gabinetu i ryknęłam, chłop nie mógł mnie uspokoić.. Była to wizyta prywatna, Pani chamska, arogancka, przeszkadzałam jej w czymś !
1
0