Głosuj na tor Formuły 1 w Gdyni!

Opinie do artykułu: Głosuj na tor Formuły 1 w Gdyni!.

Sprawa jest poważna. Gdynia ma szansę na to, aby powstał tam tor uliczny Formuły 1. Czy powstanie? Wszystko zależy od nas! Wyścigi organizować chce także Warszawa, Wrocław i Kraków.Projekt takiego toru to wspólny pomysł LG i ekspertów z Formuły 1. Przedstawili oni cztery propozycje lokalizacji i urządzili plebiscyt. Każdy z internautów wchodząc na stronę projektu , będzie mógł głosować na jeden z nich. Na podstawie liczby głosów Formula One Group ogłosi oficjalną propozycję organizacji ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam pytanie

Dlaczego ci z Gdańska tak nienawidzą Gdyni..? Dlaczego chcą zasypać Gdynię?
odpowiedź:
Gdańsk / Gdańszczanie mają wielki kompleks GDYNI !
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

to znaczy że co... w Sopocie nie było PO, albo w Gdańsku? Normalnie piszesz z głową, teraz weź że się w nią puknij.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

hmmm

Dlaczego skoro promowana jest Gdynia, LG ze swoim symulatorem przyjedzie do Gdańska a nie do Gdyni ??? Będą w Wawie, Wrocku, Kraku i... Gdańsku.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

http://www.torformuly1.pl/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

hehe

Na tych dziurach to niech sobie rajd Paryż-Dakar zorganizują :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Gdynia liczy na Ciebie cale Trojmiasto liczy bo wszyscy na tym skorzystamy jak wypali .Zazdrosniku zakop na chwile topor wojenny bo nie chodzi o piłke a czy nie byloby cudownie sie opalac na plazy czy przechadzac sie po skwerku gdzie w tle jezdza maszyny ktorymi sie podnieca caly swiat przemysl to bo jest szansa
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

zastanawia mnie jedno

Jak po pofaldowanych, czesto dziurawych, krzywych drogach miala by jezdzic Formula 1?

Kto zaplacil by za kompletny remont tych 4.2 km trasy?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

a na co F! miejsca do parkowania,mysliś że beda mieli kaprys zatrzymac sie gdzies z boku i pójść na jakiegoś "hot-doga"
Taki tor wiąże się z jakimiś tam przebudowami a także zmainą nawierzchni,jestem ciekaw co na to mieszkańcy domów przy takim torze,czesc bedzie za w koncu to jakas reklama przypływ kasy i w koncu coś więcej w gdyni niz arka.
Pomysł ciekawy warty głębszego zastanowienia ale jestem za
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

My w Trójmieście zawsze się kłócimy o jakies bzdury i w tym tkwi nasza słabość.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

heh promocja :))))

Promocja to może to jest ale dla LG. Jak rozumiem po wybraniu miasta spece od IT przygotują wirtualny tor na którym będziemy mogli się pościgać na symulatorze.
Pewnie wygrają wszystkie 4 miasta :) A napewno wygra LG. Brawo dla speców od reklamy fajny pomysł. A jeżeli chodzi o sam pomysł. Kto pozwoli wyburzyć część miasta ?(na niektórych ulicach jest mało miejsca na zwykły ruch uliczny a co dopiero na tor F1) Jacy mieszkańcy pozwolą by pod ich oknami odbywały się takie zawody ? Nie mówiąc już o konserwatorach zabytków, organizacjach ekologicznych i innych ;) Pomysł na symulatora F1 na polskich ulicach fajny i go popieram. A jako mieszkaniec 3miasta i tak zagłosuje na Gdynię.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Gdańsk pomoże głosować!

Rożnie bywało z nasza lojalnością, ale tym razem chciałbym aby wszyscy na tym skorzystali. 3city się jednoczy i to jest piękne. Głosujcie!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

A Gdańsk hm..

sami wiecie... dno
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 11

Ha ha dobrze powiedziane

Ja przez dlugie lata jezdzilem obwodnica 160-230 km/h codziennie do szkoly.
Ale widze ze jezdzi sie tam srednio 130-150 jak jest pusto w miare.
dla mnie to i tak za wolno.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 17

Chyba dawno menelu nie byles na dworcu w Gdyni;)

I bardzzooo dawno na Dlugiej.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 10

a ile

postawią na trasie fotoradarów. A czy straż miejska będzie zakładać blokady na koła w alei serwisowej?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Gdynia tu chce sie zyc pracowac i wypoczywac :)

a w poWolnym co? jak zwykle nic :D
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

szerokość jest ok, w Monte Carlo też nie jest szeroko
bolid f1 to nie ciężarówka i autobus, spalanie duże, ale tak nie kopci :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0