Głosuj na tor Formuły 1 w Gdyni!

Opinie do artykułu: Głosuj na tor Formuły 1 w Gdyni!.

Sprawa jest poważna. Gdynia ma szansę na to, aby powstał tam tor uliczny Formuły 1. Czy powstanie? Wszystko zależy od nas! Wyścigi organizować chce także Warszawa, Wrocław i Kraków.Projekt takiego toru to wspólny pomysł LG i ekspertów z Formuły 1. Przedstawili oni cztery propozycje lokalizacji i urządzili plebiscyt. Każdy z internautów wchodząc na stronę projektu , będzie mógł głosować na jeden z nich. Na podstawie liczby głosów Formula One Group ogłosi oficjalną propozycję organizacji ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

największym niewypałem jest sama Gdynia..:) kto to zbudował i po co? spalić, zaorać i posadzić drzewa - to najlepsze rozwiązanie
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 29

taaaaa....

hehehe :))

Powiedzcie mi drodzy gdynianie .... czemu macie "kompleks Gdańska" ? :D
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 34

I tak nie mamy szans jest Warszawka,Wrocek i Kraków... a konkurs trwa już od początku tygodnia... wiec szybko na trójmieście o tym piszą!
Zycze jak najlepiej ,ale szans nie mamy wogole
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 15

Prawie jak w Monte Carlo, jednak prawie robi wielką różnicę :D

Jak mieszkańcy Gdyni zdecydują sami się opodatkować...
Z tego co wiem składka roczna dla FIA to 30 mln euro.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Za infrastrukturę dla mieszkańców się weźcie lepiej

Jednego kawałka sensownej drogi dla rowerów nie ma w Gdynii a wy chcecie zamknąć pół miasta żeby sobie wyścigi na fali kubicomanii urządzać.
Dobrze, że jak Małysz wygrywał wszystkie zawody po kolei, to jeszcze Sea Towers nie było, bo pewnie któs by forsował projekt dobudowania do nich skoczni narciarskiej.
Ogólnie - Gdynia sie robi cora mniej przyjazna mieszkańcom, a ten pomysł z F1 jest tylko kolejnym przykładem na to.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8

Mam pytanie

Dlaczego Trojmiasto wspiera prywatna akcje promocyjna i to w dodatku zagranicznej firmy?
Przeciez to nie ma nic wspolnego z prawda. Rownie dobrze Media Markt moglby zrobic glosowanie na miejsce, w ktorym na wyladowac UFO. Tez byscie wtedy o tym napisali?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

ale szydzą w tym artykule z Gdyni....

"Gdynia została zakwalifikowana do plebiscytu ze względu na wyjątkowe walory turystyczne". Kurde jaka szydera makabryczna.....
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 27

że wogóle ludzie piszą takie brednie. Co oni myślą ze cały świat czeka zeby w polsce powstał taki tor?? To sa jakieś brednie wyssane z palca. Wytyczyli tor specjalisci. Chyba marzyciele
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

gdynia - duma i chluba II RP, miasto z marzeń, nasza odpowiedź na niemieckie prowokacje, nasz pierwszy port z prawddziwego

zdarzenia nowoczesna, budowana przez cały Naród
nie wiem ile jest w tym artykule prawdy, ale wiem, że na początku zawsze są marzenia
warto więc popierać ten projekt
a wam gdańszczanie rzeknę krótko - nos w budyń, zębale w czarną dziure wedle NOT-u
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 9

A projekt Gdański poszedł w zapomnienie?

Ciekawe co się stało z planami Gdańska odnośnie budowy toru F1 w Straszynie? Były takie plany, projekty i artykuły na trójmieście....i co? I nic. Pawełek zapomniał.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

hahahaaa

co za czubek to wymyslił - po bruku na skwerku ciasną ulicą pułaskiego albo przez świętojańska z szykanami i przejściami !
Chyba nikt nie wie co to jest tor uliczny w monte carlo
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

spoko, więcej już nic nie dostaną, skończyło się

pompowanie kasy w niedochodowe firmy i nierobów (chociaż oczywiście większa część to uczciwie pracujący ludzie)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Próowałem kiedyś się dowiedzieć jak działa zwrot za dziury

I niestety, musisz mieć świadków że to akurat jedna konkretna dziura spowodowała awarię zawieszenia. A najlepiej panów polycjantów wzywać. Dziurawe drogi na całym obszarze miasta nie umożliwiają domagania się zwrotu za naprawy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

to zwolnij

nie bedziesz rozwalal zawieszenia.
A tak na serio, to przeciez bujda z tym torem, wiadomo ze lepiej byloby ulice nam wyremontowac. Ludzie byliby duzo szczesliwsi z dobrych ulic niz z jakiegos wyscigu. Jestem fanem F1 i wole by F1 byla na prawdziwych torach, a nie u nas. Przynajmniej nie przez najblizsze 15 lat.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A kto kupi walerianę dla kotów

Szczurek z Guciem ?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

nie rozśmieszajcie mnie

po co nam taki tor ?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

Może jednak warto...

Jestem pod wrażeniem tego co proponuje Gdynia ponieważ Gdańsk od kilku lat mówi o budowie toru sportów motorowych. To rozwiązanie jest dużo tańsze i znacznie szybsze. Pytanie tylko czy to jest warte tych 100 mln zł zwłaszcza kiedy czasy są takie ciężkie. Pozdrawiam wszystkich czytających.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2