Głosuj na tor Formuły 1 w Gdyni!

Opinie do artykułu: Głosuj na tor Formuły 1 w Gdyni!.

Sprawa jest poważna. Gdynia ma szansę na to, aby powstał tam tor uliczny Formuły 1. Czy powstanie? Wszystko zależy od nas! Wyścigi organizować chce także Warszawa, Wrocław i Kraków.Projekt takiego toru to wspólny pomysł LG i ekspertów z Formuły 1. Przedstawili oni cztery propozycje lokalizacji i urządzili plebiscyt. Każdy z internautów wchodząc na stronę projektu , będzie mógł głosować na jeden z nich. Na podstawie liczby głosów Formula One Group ogłosi oficjalną propozycję organizacji ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

TOR w Gdyni..

Absolutnie poroniony pomysł..
Gdyby był zlokalizowany na Babich Dołach, to jeszcze choć tam dojazd jest
delikatnie mówiąc taki sobie, i nie ważne, że jest tam Opener, to impreza
kilkudniowa, a wyścig to jeden dzień i kilka godzin.
Pierwotny pomysł toru F1 w.. Gdańsku Borkowie, to zupełnie inny temat.
Blisko do Obwodnicy, blisko do Traktu, od lotniska zalewdie kilka km.
A sam teren idealny, bez kolizji dla innych aut i mieszkańców.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

hłe hłe

Ciekawe co na to konserwator zabytków? Taki hałas jest szkodliwy dla gdyńskich zabytków. Fikcja i nic poza tym.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

a mi się podoba tor w Monte Carlo, i dlatego nie mam głosować na moje miasto ? Pomyśl troszeczkę !
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

bzdura

Bzdura. Tor w Monako budują 6 tygodni a trzeba go jeszcze rozebrać. Ludzie nie wiedzą co to znaczy tor uliczny dla miasta. Prawie 3 miesiące jest wyłącząne z życia, ale oni będą pieprzyć ,że to przyniesie zysk dla miasta w postaci turystów i promocji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

ale sie uśmiałem xDD

aaahhahahahah
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

widzisz gdzies ze mi sie wroclaw jako mieasto podoba głąbie?

podoba mi sie tor, pajacu.

sam sie wyprowadz z dworca bo tanie wino ci resztki mozgu wypalilo
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 15

do tego wyżej

czubku jeden- ślepy jesteś że tego wszystkiego nie widzisz??? Jechałes kiedys szybciej autem o 7-mej czy 8-mej rano niż 50 km na godzinie??? Nie wiesz też tego że Szczurek od lat powtarza, że miasto sie znacznie dołoży do remontu dworca??? interesuj się trochę Gdynią lub spadaj do skorumpowanego Gdańska
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

to weź się tam wyprowadź !
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

idiota z kompleksami
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie głosujmy szkoda korkow w centrum
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

tez sie nad tym zastanawialem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zagłosowane

na Wrocław
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 21

LUDZIE!!!!

Czy Wy z choinek żeście się pourywali??

Przez takie akcje jak F1 poprawimy jakość naszych dróg i kierowców, naszych obiektów, to będzie się na nich pojawiać więcej kibiców. To z kolei przyciągnie sponsorów nie tylko LG. Gdyni nie stać, aby niczym za machnięciem czarodziejskiej różdżki tak się stało, i tak inwestujemy olbrzymie pieniądze w stadiony i hale oraz infrastrukturę. Przed Polską, przed Gdynią wielkie imprezy – rangi mistrzostw. One też sprawią, że zainteresowanie sponsorów naszym sportem a przede wszystkim MIASTEM będzie kilkakrotnie większe niż do tej pory.

To dla Trójmiasta i REGIONU stanie się to ogromnym zyskiem nie tylko z przygotowań, ale i inwestycje infrastrukturalne, ale również sztab profesjonalistów, którzy będą mogli zaangażować się w przygotowania do kolejnych wielkich imprez sportowych. Te, które już na stałe zaistniały w Gdyni, i organizowane w najbliższych latach w Polsce, na pewno otworzą nam drogę do ubiegania się o kolejne, nawet może o igrzyska olimpijskie związane z wodą, itd. Zwłaszcza że podobnie jak w przypadku Euro 2012 na naszą korzyść przemawia fakt, że nigdy wcześniej w Europie Środkowo-Wschodniej nie było takiej imprezy.

Wystarczy tylko kliknąć, a nie marudzić, bo od tego drugiego nic jeszcze nie powstało no może następstwem jest stres a potem choroba psychiczna
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Myślę ze miejsce w Trójmieście wybrali najlepsze. Chodzi głównie o odległośc od morza i w miarę szerokie ulice(głównie

Władysława IV)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie był bo go eksmitowali do gdyni
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

Gdynia liczy na Ciebie cale Trojmiasto liczy bo wszyscy na tym skorzystamy jak wypali .Zazdrosniku zakop na chwile topor wojenny bo nie chodzi o piłke a czy nie byloby cudownie sie opalac na plazy czy przechadzac sie po skwerku gdzie w tle jezdza maszyny ktorymi sie podnieca caly swiat przemysl to bo jest szansa wiec z niej skorzystajmy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

jaka lipa z tym głosowaniem
wpisujesz wymyslone dane,wymyslony adres i .... "dziekuje za głos"
tak to mozemy sobie głosowac do za.ranaej śmierci - wygrywa ten który bedzie wiecej klikał
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3