Głosuj na tor Formuły 1 w Gdyni!

Opinie do artykułu: Głosuj na tor Formuły 1 w Gdyni!.

Sprawa jest poważna. Gdynia ma szansę na to, aby powstał tam tor uliczny Formuły 1. Czy powstanie? Wszystko zależy od nas! Wyścigi organizować chce także Warszawa, Wrocław i Kraków.Projekt takiego toru to wspólny pomysł LG i ekspertów z Formuły 1. Przedstawili oni cztery propozycje lokalizacji i urządzili plebiscyt. Każdy z internautów wchodząc na stronę projektu , będzie mógł głosować na jeden z nich. Na podstawie liczby głosów Formula One Group ogłosi oficjalną propozycję organizacji ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

no to wiązanka na twoją płytę nagrobkową

wybory są nudne jak zawsze, przynajmniej dla mnie
a małysz skacze, zakończył urlop w zeszłym tygodniu
kubica jest w dobrej formie, lecz bmw sauber wprost przeciwnie
no ale pseudoczytelnik musi coś nabazgrać na forum

i dobrze, niech piszą o UFO i kosmitach, z chęcią poczytam :P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zarty sobie robisz

Wiesz jak sie oznacza artykuly reklamowe na tym portalu?
ART. SPON.

I tyle w tym temacie.

Zlot Zaglowcow i Opener istnieja. Tor F1 na ulicach Gdyni to wybitna glupota, na ktora jak widac wielu sie nabiera. Naprawde tak ciezko kojarzysz?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie świadka a policjanta

czy to jest jakiś problem?

wyprowadz się tam

i nie zawracaj głowy.

Dynamiczna i piękna Gdynia nie potrzebuje takich maruderów i nieudaczników
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

bo to jest rzut przyziemia głąbie

buehehehe

ttrasa F1 ?!?!?!?!

Ciekawa jestem kto wytyczał tą trasę, bo W NICZYM nie przypomina ona trasy toru F1. Gdybym była kierowcą, to WSTYD by mi było jeździć po takiej trasie - ona jest dobra do ćwiczenia roweru, a nie F1! Ludzie! Tam prawie nie ma zakrętów.szykan - nic!Tylko same proste odcinki ... ŚMIECHU WARTE!

Ale nie miałabym nic przeciwko torowi F1 w Trójmieście :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

no i brawo dla ciebie

za normalne podejście do sprawy.
Mi się ten pomysł podoba, interesuję się f1 od 1994 r i bez względu na to, czy Kubica będzie jeździć w cyklu gp, będę interesować się zawsze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jeśli potrafisz czytać

to możesz odhaczyć, że nie chcesz żadnej info. na własną skrzynkę.

I na drugi raz nie wprowadzaj ludzi w błąd.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak, poważnie.
Dotacje na wybudowanie toru będą i na pewno nie z kieszeniu podatników, jak ktoś tu bredził wcześniej na forum.
Ale czy Tobie to przeszkadza, że LG sprzeda tv i będzie mieć reklamę? Nie ten pomysł, nie ta firma, to znajdą się inni. A zlot żaglowców i heineken festival Ci nie przeszkadza? Przecież to też reklama, m.in. dla heinekena i sprzedaż browara im rośnie.

Pretensje chyba możesz mieć do siebie? Bądź kreatywny, to może zauważą Ciebie i Twoją firmę, bo chyba masz pretensje o to, że jesteś ...."niewidzialny"
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja mysle, ze ze wzgledu na Reala i Klifa

w ktorych mozna kupic sprzet LG. Taka prawda.
Za walory turystyczne wybrano by Kazimierz Dolny. Tylko tam mieszkancy nie sa tacy naiwni, to oni doja kase, a nie z ich sie doi :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

tor

Ludzie, czy u nas wszystko musi być tak na serio?
Spróbujmy potraktować to jak kolejne marzenie i zabawę, a gdyby sie udało
to i tak upłynie parę lat, przecież nikt nie mówi że to będzie zaraz i to kosztem miejskich inwestycji.
Byłam w Monte Carlo, poza dniami wyścigu to sa normalne ulice z przejściami dla pieszych i ze zwykłym ruchem (a jest tam naprawdę ciasno) , ale wyobraźmy sobie jaką mielibyśmy nawierzchnię !!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

"Gdynia została zakwalifikowana do plebiscytu ze względu na wyjątkowe walory turystyczne"

I to jest TO!!!

Najważniejsze, że już w końcu zaczynają budowe NAJPIĘKNIEJSZEGO i niepowtarzalnego hotelu z SPA i zapleczem basenów na Polance Redłowskiej.

Obrys trasy F1 przypomina mi okręt.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

ty wiesz, bo należysz do ów wspomnianych specjalistów?

cieć malinowyś co najwyżej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fajnie by było mieć taki tor

Trochę wam Śledzie zazdrościmy a pomysł wydaje sie super Adamowicz musi odejść

Pozdrawiam Tom z Gdańska (stolicy Wszechświata)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

niestety, ale bezmyślny Gdynianin

Rusz głową albo zacznij czytać regularnie wiadomości. Myślisz, że zarząd miasta decyduje o tym, co, kiedy i za ile ma być wybudowane lub wyremontowane na dworcu pkp, który nie należy do miasta? ile ty masz lat?

Zielona linia, to jedź 50 km/h to nie będziesz musiał hamować na następnym światłach, nie wszędzie się da, ale to polska rzeczywistość więc się dostosuj

Miejsc parkingowych jest dużo. ZERO to masz w głowie. Może zobacz ile aut jeździ po naszych ulicach.

infrastruktura ma się dobrze

ja nie narzekam. Nie widzę żadnej przyjemności w śmiganiu rowerem wśród smrodu spalin i hałasu.
Wjeżdżam w las i jadę nim przez Sopot, aż do Gdańska.
Wybór jest spory, no ale jeśli ktoś lubi zatłoczone miejsca.....sorry
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Robert Mlodzinski

nasz kolejny architekt specjalizujacy sie w torach F1.
Niedawno byla taka pani - tez specjalistka.
Smutna praca, gdy ze swojej specjalizacji nic nigdy nie wyszlo poza kilka perspektyw rysowanych olowkiem, co?

W Polsce jest mnostwo ekspertow od rzeczy, ktorych w niej nie ma.

Chociaz pan Robert w CV pewnie pisze, ze jest specjalista - zaprojektowal ponad 80 torow F1, z czego 50 zrealizowano, w tym 8 w Polsce :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Głosuję za!!!

Przy planowanej trasie wyścigu mieszka przyjaciółka z pracy, to sobie pooglądam :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ludzie...spokojnie......

wejdżcie sobie na tą stronę....

To tylko najzwyklejsza forma akcji reklamowej LG. Najważniejsze na tej stronie jest LG...jak głosujecie musicie się zgodzić na wykorzystywanie danych do celów marketingowych...
Po prostu reklama...Szczurek nie ma o tym pojęcia..
Tylko głupie pseudopismaki to chyba łyknęły i sieją ferment...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Co niby mija sie z prawda?

Ty to powaznie piszesz?
Tor F1 na ulicach Gdyni - znajdz wyrazy, ktore do siebie nie pasuja. No litosci, czlowieku!
Ja wiem, ze spoleczenstwo jest oglupione wszelkimi reklamami, ale naprawde trzeba miec juz wyjatkowe klapki, ze nie widziec, po co ta "akcja" jest zrobiona i ile telewizorow LG dzieki niej pojdzie.
Pytam - czy moja firma tez dostanie darmowa promocje na Trojmiasto.pl, jesli wymysli rownorzedna glupote (np. wspomniane UFO, ktore mialo Cie naprowadzic, zebys nie zadal powyzszego pytania)?