Głosuj na tor Formuły 1 w Gdyni!

Opinie do artykułu: Głosuj na tor Formuły 1 w Gdyni!.

Sprawa jest poważna. Gdynia ma szansę na to, aby powstał tam tor uliczny Formuły 1. Czy powstanie? Wszystko zależy od nas! Wyścigi organizować chce także Warszawa, Wrocław i Kraków.Projekt takiego toru to wspólny pomysł LG i ekspertów z Formuły 1. Przedstawili oni cztery propozycje lokalizacji i urządzili plebiscyt. Każdy z internautów wchodząc na stronę projektu , będzie mógł głosować na jeden z nich. Na podstawie liczby głosów Formula One Group ogłosi oficjalną propozycję organizacji ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie no lepszy gdańsk, w końcu to miasto wojewódzkie z najlepszymi drogami i komunikacją w 3mieście...i z inwestycjami wszystko tam jest na czas i zgodnie z planami
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

o rany.....

Jasne, już Ci wyremontują. Właśnie jeśli miałby powstać tor, to wtedy wyremontują ulice, po których będą pędzić bolidy, bo będzie na to kasa!!!!

i ty jesteś fanem f1? a to niby nie byłby prawdziwy tor? a Monte Carlo to co ma? tor bobsjelowy?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

i co jeszcze?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

SZANOWNY Zarządzie Miasta! NA GŁOWĘ POUPADALIŚCIE???

Na dworcu w Gdyni oprócz peronu SKM nie ma ŻADNEJ WINDY dla niepełnosprawnych! W wielu wydziałach Urzędu Miasta rozproszonych po różnych budynkach w róznych częściach miasta nie ma nawet podjazdów dla niepełnosprawnych! "Zielona linia" świateł gdy się jedzie do pracy - zapomnij! co chwile stop- ledwo ruszysz! A tyle pan prezydent Stępa obiecywał... Miejsc parkingowych w centrum ZERO!, Żadnego profesjonalnego naziemnego czy kilkupiętrowego parkingu! A! Jeszcze jedno! W 250 000-cznej Gdyni jest jedno hospicjum dla umierających i ŻADNEGO domu opieki społecznej (jedyny taki ośrodek w Redłowie jest w likwidacji!). W całej Gdyni jest JEDEN (1) żłobek!!! A Ty prezydencie ze swoją świtą igrzyska sobie ubzdurałeś?????
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 12

i do tego ten czerwony polski przepity nos
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

wow! juz widze ten spot reklamowy grand prix gdynia i ta wrzeszczaca ze strachu rozdziawiona glowa z 2 zebami ktora zamienia sie w kontur toru :) bedzie dobrze, bez paniki
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

ja też mam pytanie

Jakiego rodzaju widzisz w tym wsparcie? i co niby mija się z prawdą?
ta informacja jest na WP widnieje od 3 dni, na innych portalach również.

Bardzo dobrze, że o tym napisali, po to jest trójmiasto.pl

Media Markt ze swoimi kretyńskimi reklamami może się schować...i ze zużytym sprzętem, który później w promocjach oferują.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

buhaha ale śmieszny pomysł :D

A samochody mieszkańców na czas imprezy zostaną odholowane na policyjny parking :P TDP to jeszcze rozumiem, nie te prędkości... F1 na Świętojańskiej i na skwerku, jasne ;) Po ME zostanie nam piękny stadion, zbudujemy tam tor gokartowy i będzie zabawa dla wszystkich.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

max prędkość 295 km/h

eeeee ja moim Bolid Młodego Wieśniaka podczas lansu w każdą niedziele na skwerku osiąga spokojnie 395 km/h
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Straszyn

to nie straszyn, tylko ul. Borkowska przy Maćkowym
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na temat toru w Gdyni

Rewelacyjny pomysł oby się zrealizował.Nareszcie włodarze miasta wykazali by się dobrym pomysłem dla młodzieży przede wszystkim, bo za wiele w stosunku do Gdańska to się nie wykazuje
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

gdynia bije gdańsk pod każdym względem

takżę turystycznie - wystarczy porównać kalendarz imprez na sezon letni - w gdańsku oprócz straganiarskiego jarmarku nie ma nic
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 8

no ale mamy ponoć IV RP (czy jakoś tak - pogubiłem się przez te PiSdziochy) i Gdynia to może jest chlubą ale chyba w wyborach miss okręgu na najpiękniejszy skwer przed ratuszem..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zmieniłbym tor w jednym miejscu

Zlikwidowałbym obie szykany na Władysława IV, żeby całą długość ulicy nie spuszczali nogi z gazu, a do boksów niech zjeżdżają obok. Inaczej w ogóle nie będzie wyprzedzania, a jedno Monte Carlo już mamy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zaraz zdechnę ze śmiechu...

Chyba zaczął się sezon ogórkowy...wybory nudne, nikt znany nie umarł, małysz nie skacze, kubica beznadziejnie słaby...a przecież pseudopismaki muszą o czymś pisać....

szkoda, że nie lądowisko UFO, domek letniskowy dla Obamy, albo skocznia narciarska...

Skąd się biorą takie głupki...?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

Bardzo fajnie

Nic się nie martw, wszystko pójdzie tylko z mojego podatku.

Następny upierdliwiec. Zorientuj się najpierw w świecie, w jakim żyjesz, to potem nie będziesz z siebie robić idioty umieszczając durne wpisy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ty nie jesteś potrzebna Gdyni

Właśnie jeśli miałoby dojść do powstania toru, to wszystkie widoczne (opisane) na mapce ulice zostaną wyremontowane i będzie to nawierzchnia bardziej równa niż na A1 :)

A stoczniowców mam w D... Niech każdy się sam martwi o siebie. Górników też mam gdzieś!

Wypad na drzewo
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie stekaj, w monopoly jakos wygralismy, a glosowac mozna do konca lipca...:)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale ubaw

A to są juz bolidy w wersji crossowej?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

o widzę, że ktoś wyciągnął temat z 1 kwietnia

na bank niemożliwe chociażby ze względu na ukształtowanie terenu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5