Głosuj na tor Formuły 1 w Gdyni!

Opinie do artykułu: Głosuj na tor Formuły 1 w Gdyni!.

Sprawa jest poważna. Gdynia ma szansę na to, aby powstał tam tor uliczny Formuły 1. Czy powstanie? Wszystko zależy od nas! Wyścigi organizować chce także Warszawa, Wrocław i Kraków.Projekt takiego toru to wspólny pomysł LG i ekspertów z Formuły 1. Przedstawili oni cztery propozycje lokalizacji i urządzili plebiscyt. Każdy z internautów wchodząc na stronę projektu , będzie mógł głosować na jeden z nich. Na podstawie liczby głosów Formula One Group ogłosi oficjalną propozycję organizacji ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardziej idiotycznego przebiegu trasy

nie mogli wymyślić ?!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Komuś się w główce przewróciło.Chyba wy ludzie nie sądzicie że jakaś tam Gdynia ma szanse konkurować z Monako torami w Singapurze Abu Zabi w Turcji w Bahrajnie.Nie ten poziom finansowy i prestiżowy.Morze.Cóż to takiego atrakcyjnego.Żeby mieć wyścig F1 trzeba mieć przede wszystkim forsę i plecy bo Formułą 1 rządzą dwaj panowie dla których liczy się tylko kasa i to co oni mogą zarobić.Tendencją ogólną jest przenoszenie wyścigów poza Europę do Azji do krajów arabskich.Powstaje tor w Indiach w tym roku debiutuje tor w Emiratach w przyszłym roku ma być we Francji na nowym torze.Są plany budowy toru w Rzymie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kazimierz Dolny do Gdyni

porównywać to trzeba być F 1 fan

bądź bardziej kreatywny albo użyj słownika jeśli brakuje ci słów :)

widze buraka, ktory sie pieni i wszystko neguje, czyli ciebie.
Odpadl to twoj kawalek kory mozgowej. W Warszawie nie chca f1.

Druty to ci chyba z majtek wystaja i tu jest problem. Druty trajtkow w niczym nie beda przeszkadzac w transmisji.
Teraz twoja kolej, wymysl jeszcze jakis problem, dobry w tym jestes.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kasa

Ludzie pomyslcie logicznie jak to moze pomoc w naszej gdynii.... nie dosc ze miasto zrobi nam drogi :D to jeszcze bardzo duza kasa sie przekreci.... utrudnienia napewno beda przez kilka dni trwania takiego wyscigu... ale jest to oplacalne.... :) podniesie sie nasz status :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Gdynia ma 1 bardzo istotny atut - oto jest bowiem w Gdyni miejsce, gdzie

Flavio Briatore i Max Mosley bedę mogli zaparkowac swoje jachty !
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Głosuję, bo mieszkam w Gdyni, i napewno nie ja ale i inni chcieliby, aby coraz to większe imprezy się tutaj odbywały. A zablokowane centrum Gdyni to moim zdaniem można byłoby rozwiązać. Dlaczego na świecie, w innych miastach, tej wielkości co Gdynia, albo i mniejsze takie imprezy się odbywają i ludzie nie mają żadnych sprzeciwów ani problemów. Wszystko jest rozwiązywane z głową i pomysłem.

A nie napisałam, że pojęcia nie mam, tylko że fanką F1 nie jestem.

I uważam, że jak chociaż jeden wyścig się nie odbędzie to nie będzie wiadomo jak to będzie wyglądało z organizacją. Warto spróbować moim zdaniem, a będziemy wiedzieć, czy w przyszłości warto takie imprezy organizować!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

trasa jest źle poprowadzona.... ale po kilku zmianach

mógłby powstać bardzo ciekawy tor... F1
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

idota z kompleksami to wpisał się powyżej

bujaj skm dalej :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Oficjalna grupa poparcia na Facebook!

Niech sie wpisuja wszyscy, ktory maja konto na Facebooku. Pokazmy sile Trojmiasta! Gdynia polskim Monaco!

http://www.facebook.com/group.php?gid=111583745802
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

O JEZU I CO JESZCZE
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

czy jak www.heniek.com zrobi glosowanie "w ktorym polskim miescie wybudowac kosmodrom?"

to trojmiasto.pl tez o tym napisze i da za darmo odnosnik do heniek.com?

czy ta pani to jego zona?

Czlowieku. Ty jestes chory.
Chory na glupote.

Przeciez to nie ma nic wspolnego z jakimikolwiek planami budowy toru. To jest tylko reklama. Cos jak "kopytko". Czaisz to?
To nie jest proba otwarcia toru, ani nawet wlozenia w to inwestycji.
To nie jest sponsor przyszlego toru, tylko trojmiasto.pl jest sponsorem jego akcji reklamowej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja sie ciesze mieszkam w oliwie i mam bardzo blisko :))

a co to za specjalista od budowy torow wyscigowych, jak u nas jest jeden tor z prawdziwego zdarzenia (poznan) i kilka pseudo torow (radom, kielce...i kilka kartingowych)

to była wspólna praca mgr z małżonką, którą wspólnie obronili?

ciekawe jak to wyglądało.

- Panie Robercie...? Co? Nic? Niech sobie Pan przypomni, na pewno Pan to wie!
- Pani Ewo, a może Pani?
- Ale... ale..
- Wie Pani, nie chcielibyśmy tutaj wkraczać w Wasze sprawy osobiste, jednak...
- Poproszę tory wyścigowe za 100!

niedroga reklama LG.

i chyba nic ponadto.

musisz do razu kogos obrazac? chcesz glosowac na inne miasto to glosuj, twoj wybor, ale skoro maisto w ktorym mieszkasz(?), pracujesz(?) zyjesz(?) ma szanse zorganizowac jadna z najwazniejszych imprez sportowych w Europie, to chyba warto na nie zaglosowac?
to nie zaden kompleks...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

to zagłosuj na monte carlo jak gdzies znajdziesz baranie, mam zagłosowac na beznadziejny tor, tylko dlategho, ze mieszkam w gdyni? masz jakies kompleksy?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4